Hoe Xp-activering Te Annuleren

Inhoudsopgave:

Hoe Xp-activering Te Annuleren
Hoe Xp-activering Te Annuleren

Video: Hoe Xp-activering Te Annuleren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Activating Windows XP in 2021 2023, Januari-
Anonim

Nadat u Windows XP op uw computer hebt geïnstalleerd, herinnert het systeem u er regelmatig aan dat de software moet worden geactiveerd, omdat deze na 30 dagen niet meer beschikbaar is voor gebruik. Als u geen licentiesleutel hebt, kunt u proberen de activeringsvermelding in de Windows Register-editor te wijzigen.

Hoe xp-activering te annuleren
Hoe xp-activering te annuleren

instructies:

Stap 1

Om de melding over de activering van het Windows XP-besturingssysteem uit te schakelen, start u het op in de veilige modus. Om dit te doen, drukt u wanneer u de computer aanzet op de F8-toets en selecteert u het gewenste item in de lijst met opties die verschijnt. Houd er rekening mee dat als er eerder een wachtwoord is ingesteld voor het beheerdersaccount, u dit opnieuw moet invoeren.

Stap 2

Meld u aan bij het systeem als computerbeheerder. Open een Windows-opdrachtprompt met de opdracht Uitvoeren in het menu Start. Typ regedit in het vak dat verschijnt en druk op Enter. U zou een groot venster van de Windows Register-editor moeten hebben. Wees vooral voorzichtig bij het werken met het register, aangezien veel wijzigingen die erin worden aangebracht onomkeerbaar kunnen zijn.

Stap 3

Open aan de linkerkant van het register, waar de mappenboom zich bevindt, de map HKEY LOCAL MACHENE / SOFTWARE / Microsoft / WindowsNT / Current Version / WPAEvents. Het zou een record moeten bevatten van de activering van het Windows XP-besturingssysteem, het wordt OOBETimer genoemd. Vervang bestaande cijfers en letters door FF D5 71 D6 8B 6A 8D 6F D5 33 93 FD, breng wijzigingen aan.

Stap 4

Controleer of de activering van het besturingssysteem is verdwenen. Als deze reeks acties niet werkt, probeer dan de zoekfunctie op internet te gebruiken en herhaal de bovenstaande stappen met behulp van de gevonden informatie.

Stap 5

Onthoud dat alle bovenstaande acties in strijd zijn met de regels voor het gebruik van de software van het Windows-besturingssysteem en strafrechtelijke of administratieve aansprakelijkheid met zich meebrengen, net als het installeren van de gehackte versies, dus het is het beste om een ​​gelicentieerd exemplaar van de software aan te schaffen. Ook ondersteunen de gejailbreakte versies voor het grootste deel de installatie van updates van het besturingssysteem niet, of hun installatie is onjuist, in tegenstelling tot de gelicentieerde software.

Populair per onderwerp