Hoe 1s Uit Documenten Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe 1s Uit Documenten Te Wissen
Hoe 1s Uit Documenten Te Wissen

Video: Hoe 1s Uit Documenten Te Wissen

Video: Schijfopruiming Windows 10 - How to (Consumentenbond) 2022, November
Anonim

Om een ​​kopie van de 1C: Enterprise-programmadatabase te maken, moet u alle documenten verwijderen, zodat alleen naslagwerken overblijven. Je kunt ze op verschillende manieren uit 1C verwijderen.

Hoe 1s uit documenten te wissen
Hoe 1s uit documenten te wissen

Het is nodig

  • - een computer;
  • - 1C: Enterprise-programma.

instructies:

Stap 1

Start het 1C: Enterprise-programma. Om documenten uit 1C te verwijderen, gaat u exclusief naar het programma. Selecteer vervolgens het menu "Bewerkingen" - "Verwerking" - "Documentverwerking". Stel de periode in waarvoor u documenten wilt verwijderen in "1C: Enterprise", selecteer alle documenten, selecteer het type verwerking "Markeren voor verwijdering" en verwijder vervolgens alle gemarkeerde documenten. Selecteer Batchdocumentverwerking om handelsconfiguratiedocumenten te verwijderen.

Stap 2

Verwijder objecten uit het 1C: Enterprise-programma met behulp van de juiste procedure. Selecteer hiervoor het journaal waarin u documenten wilt markeren voor verwijdering, beweeg de cursor over de regel met het document, druk op de Del-toets. Of selecteer het menu-item "Acties" - "Verwijderen". U kunt een volledig journaal selecteren, het toont alle ingevoerde documenten, of u kunt een journaal selecteren met een bepaald type documenten. Een document dat is gemarkeerd voor verwijdering wordt gemarkeerd met een doorgestreept symbool in de linkerkolom van de journaaltabel.

Stap 3

Controleer de toelaatbaarheid van het verwijderen van documenten. Klik hiervoor op de knop "Control" in het programmavenster. Het programma controleert of de documenten verwijderd kunnen worden zonder de werking van het systeem te beschadigen. Als een van de documenten op de lijst staat, zal het programma u hierover informeren. Daarna is het mogelijk om het verwijderingsproces uit te voeren. Klik hiervoor op de knop op de werkbalk "Verwijderen". Na fysieke verwijdering zal het programma een venster weergeven met een lijst met verwijderde objecten.

Stap 4

Download een speciaal programma Kill Doc op infostart.ru/public/download.php?file=50143, het is speciaal gemaakt voor het verwijderen van documenten uit het 1C: Enterprise-programma door bestanden met documenten op te schonen. Download het archief, pak het uit in een willekeurige map en voer het uitvoerbare bestand uit. Dan worden alle documenten uit het systeem verwijderd. Gebruik dit programma alleen voor volledige verwijdering. Het werkt niet voor het gedeeltelijk opschonen van 1C: Enterprise van documenten.

Populair per onderwerp