Hoe Pop-ups Te Annuleren

Inhoudsopgave:

Hoe Pop-ups Te Annuleren
Hoe Pop-ups Te Annuleren

Video: Hoe Pop-ups Te Annuleren

Video: Hoe Pop-ups Te Annuleren
Video: How to allow pop-ups in Google™ Chrome 2024, April
Anonim

Vanwege het feit dat veel sites hun bezoekers opleggen om advertenties te bekijken, is het probleem van storende banners op het werkgebied van het scherm wijdverbreid. Dit zijn kwaadaardige virussen of spyware die onmiddellijk van uw computer moeten worden verwijderd om de bedreiging voor uw gegevens te elimineren.

Hoe pop-ups te annuleren
Hoe pop-ups te annuleren

Noodzakelijk

  • - DrWeb CureIT-programma;
  • - Deljob-hulpprogramma;
  • - Combofix-hulpprogramma.

instructies:

Stap 1

Open het "Configuratiescherm", selecteer het menu-item "Programma's toevoegen of verwijderen". U krijgt een lijst te zien met alle beschikbare software op uw computer. Verwijder handmatig items met verdachte namen zoals WinZix, Messenger plus of messenger plus en client, Download Plugin voor Internet Explorer, Torrent101 en anderen. Om dit te doen, selecteert u eenvoudig het gewenste item en selecteert u de actie "Verwijderen" of "Verwijderen".

Stap 2

Als de eerste methode niet heeft geholpen, of als de malware gewoon niet door conventionele methoden is gedetecteerd, download dan de aanvullende Deljob- en Combofix-software van de officiële websites van de ontwikkelaars. Installeer ze.

Stap 3

Voer eerst het Deljob-programma uit. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat het hulpprogramma kwaadaardige programma's in de lijst met actieve taken kan vinden en het gebruik ervan kan stoppen. Verder zal het programma, na de procedure om ze te verwijderen, een logbestand weergeven, dat gegevens in verschillende mappen zal bevatten, alleen de inhoud van% UserProfile% / Application Data / en All Users / Application Data analyseert.

Stap 4

Zoek naar recent gemaakte mappen met vreemde namen, meestal zijn ze geschreven met cijfers en symbolen van het Latijnse toetsenbord. Verwijder alle gevonden mappen met verdachte namen, evenals al hun inhoud.

Stap 5

Voor volledig vertrouwen in het verwijderen van malware, voert u de vooraf geïnstalleerde combofix uit. Scan uw computer op geïnstalleerde schadelijke software, volg de procedure om deze eventueel te verwijderen.

Stap 6

Download en installeer DrWeb CureIT-software op uw computer. Het is een gratis antivirusprogramma dat zijn werk doet zonder installatieprocedure. Het creëert een beschermend scherm bij het opstarten, waardoor virussen de werking niet kunnen blokkeren. Controleer uw computer met de nieuwste versie van dit programma.

Aanbevolen: