Opstartfout Oplossen

Inhoudsopgave:

Opstartfout Oplossen
Opstartfout Oplossen

Video: Opstartfout Oplossen

Video: Opstartfout Oplossen
Video: FIX Easy Anti-Cheat Error 30007 in Fortnite Battle Royale - Chapter 2 Season 7 2024, Maart
Anonim

Het controleren en oplossen van opstartfouten kan worden gedaan in het Windows 7-besturingssysteem met behulp van de grafische interface en met behulp van de opdrachtregel. De eerste optie is handiger voor beginnende computergebruikers, hoewel het gebruik van de CHKDSK-opdracht krachtiger is.

Opstartfout oplossen
Opstartfout oplossen

Noodzakelijk

Windows 7

instructies:

Stap 1

Druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Computer" om de geselecteerde schijf op fouten te controleren.

Stap 2

Roep het contextmenu op door met de rechtermuisknop op het schijfpictogram te klikken dat moet worden gescand en ga naar het item "Eigenschappen".

Stap 3

Ga naar het tabblad "Service" in het geopende venster en klik op de knop "Controleren".

Stap 4

Klik op de knop Uitvoeren in het dialoogvenster Naam van lokale schijfstation controleren om de controle uit te voeren zonder extra stappen.

Stap 5

Schakel het selectievakje Systeemfouten automatisch herstellen in om het geselecteerde station te scannen en bestands- en mapfouten te herstellen.

Stap 6

Selecteer "Controleer en repareer slechte sectoren" om gegevens in slechte sectoren te vinden en te herstellen.

Stap 7

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Uitvoeren om de opdrachtregeltool te starten.

Stap 8

Typ chkdsk in het veld Openen om een schijfcontrole uit te voeren zonder verdere actie en klik op OK om de opdracht te bevestigen.

Stap 9

Gebruik de waarde "stationsletter:" om het geselecteerde station op te geven dat moet worden gecontroleerd (chkdsk C:).

Stap 10

Voer / F in om fouten op het geselecteerde station te corrigeren en klik op OK om de wijzigingen te bevestigen (chkdsk C: / F).

Stap 11

Gebruik de / R-waarde om beschadigde sectoren te vinden en de daarin opgeslagen gegevens te herstellen. Bij gebruik van dit commando is de / F-waarde vereist (chkdsk C: / F / R). Druk op de Enter-toets om de opdracht te bevestigen.

Stap 12

Specificeer / X om een voorlopige onthechting van het geselecteerde volume uit te voeren. Bij gebruik van dit commando is de / F-waarde vereist (chkdsk C: / F / X). Klik op de knop Ok om de toepassing van de aangebrachte wijzigingen te bevestigen.

Aanbevolen: