Hoe Het Programma Camtasia Studio 7 Rus . Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Camtasia Studio 7 Rus . Te Gebruiken
Hoe Het Programma Camtasia Studio 7 Rus . Te Gebruiken

Video: Hoe Het Programma Camtasia Studio 7 Rus . Te Gebruiken

Video: Hoe Het Programma Camtasia Studio 7 Rus . Te Gebruiken
Video: Как пользоваться Camtasia Studio 7, видео урок новичкам! 2024, Mei
Anonim

Camtasia Studio 7 is een programma dat is ontworpen om presentaties en video's te maken, volgens het principe "laten zien wat er op mijn monitor staat". Dat wil zeggen, video vastleggen vanaf een computerscherm.

instructies voor het programma Camtasia Studio 7
instructies voor het programma Camtasia Studio 7

Na installatie van de Russische versie van het programma is deze slechts 30 dagen gratis beschikbaar. Om de gebruiksduur van Camtasia Studio 7 te verlengen, moet u ervoor betalen. Het werk in het programma is verdeeld in drie fasen: video-opname, bewerking, afspelen van de voltooide video.

Video opnemen

Open het programma. Er wordt een trainingsvideo in het Engels gestart, die u kunt overslaan en sluiten als uw kennis van het Engels niet voldoende is om het te begrijpen. Om met het programma te gaan werken, klikt u op de knop "bestand", het item "maak een project". Als het welkomstvenster verschijnt, kunt u daarin direct het item "video opnemen van het scherm" selecteren. Als het venster niet werd geopend (u hebt het uitgeschakeld tijdens de installatie), gebruik dan de knop 'record the screen' in de linkerbovenhoek van het programma. Daarna stuurt het programma u naar uw bureaublad, waar een specifiek deel van het scherm wordt gemarkeerd en onderaan een opnamecontrolevenster verschijnt. Het geselecteerde gebied kan naar wens worden verkleind of vergroot. Dit is het opnamevenster.

In het bedieningsvenster kunt u een specifieke opnamegrootte selecteren die tijdens het gebruik wordt waargenomen. Nadat u het opnamescherm hebt voorbereid en geconfigureerd, kunt u zelf beginnen met opnemen. Als je je acties hardop moet uitleggen, dan heb je een aangesloten en werkende microfoon nodig. Anders wordt de video zonder geluid (u kunt deze later overlappen).

De rec-knop begint met het opnemen van video vanaf het scherm. Om een presentatie of video-instructies op te nemen, is het raadzaam om vooraf alle benodigde dia's, afbeeldingen, mappen en programma's voor te bereiden door ze te openen en in te klappen. Na het indrukken van de knop begint een countdown (drie seconden) die wordt gegeven voor de voorbereidende voorbereiding. Alles wat binnen de selectie valt, wordt opgenomen en geconverteerd naar een film.

Video bewerking

Nadat de video is opgenomen, kan deze worden bewerkt (de knop Opslaan en bewerken, die verschijnt nadat de video-opname van het scherm is gestopt). U kunt bijvoorbeeld onnodige elementen wegknippen, delen van video's invoegen, de geluidskwaliteit bewerken. Na het uitvoeren van alle noodzakelijke manipulaties, kan de voltooide video worden opgeslagen in een van de populaire afspeelformaten.

Film afspelen

Nadat het bestand is opgeslagen en een naam heeft gekregen, kan het worden afgespeeld in elk handig programma dat is ontworpen voor het bekijken van video's. Daarnaast kan de video worden opgenomen op media van derden, zodat deze vervolgens bijvoorbeeld op een tv kan worden afgespeeld.

Aanbevolen: