Hoe Dvd-clips Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Dvd-clips Te Branden
Hoe Dvd-clips Te Branden

Video: Hoe Dvd-clips Te Branden

Video: Hoe Dvd-clips Te Branden
Video: Instructievideo - Opstartbare DVD branden met IMGburn 2024, Mei
Anonim

Voor het maken en branden van dvd-clips is er momenteel een grote verscheidenheid aan programma's waarmee u dit kunt doen. Het is beter om software te gebruiken die zowel dvd-clips kan maken als branden zonder toevlucht te nemen tot software van derden. Wat moet ik doen?

Hoe dvd-clips te branden
Hoe dvd-clips te branden

Noodzakelijk

  • - video-editor met de mogelijkheid om op schijf te branden (bijvoorbeeld Muvee Reveal)
  • - programma van derden voor schrijven naar schijf, indien nodig
  • - tijd om een dvd-clip te maken en te branden

instructies:

Stap 1

Open een zoekmachine op internet en stel de juiste zoekopdracht in om te zoeken naar video-editors met de mogelijkheid om op schijf te branden. Volg de gewenste link en download de juiste software voor het maken en branden van dvd-clips. Installeer het op uw pc. Als u al over dit soort programma's beschikt, installeer het dan gewoon op uw pc. Verdere aandacht zal worden besteed aan het voorbeeld van Muvee Reveal. Je kunt elk programma gebruiken dat je leuk vindt.

Stap 2

Voeg afbeeldingen, videoclips toe. Om dit te doen, klikt u op de knop "Toevoegen" op het hoofdpaneel. Als de kwaliteit van het toegevoegde beeld of videofragment slecht is, verbeter dan de kwaliteit door te kiezen voor automatische beeldverbetering. Zijn er andere wensen voor verbetering, gebruik dan de juiste effecten.

Stap 3

Schik de toegevoegde fragmenten naar wens. Kies een visuele stijl voor de clip. Selecteer hiervoor de gewenste stijl linksonder in het venster en klik op Toepassen.

Stap 4

Voeg audiofragmenten toe. Om dit te doen, klikt u op de knop "Toevoegen" op het hoofdpaneel en selecteert u de muziek die u leuk vindt.

Stap 5

Maak een aantal presets om een videoclip te maken. Om dit te doen, moet u op de knop "Instellingen" onderaan het venster klikken. Stel in het dialoogvenster dat verschijnt onder het tabblad Duur de aanwijzer in op Som to Match Music. U kunt desgewenst ook begin- en eindcredits toevoegen.

Stap 6

Ga pas door met het direct maken van de film nadat alle instellingen zijn gemaakt en de videoclip is samengesteld. Klik hiervoor op de knop "Film opslaan". Selecteer het juiste opslagformaat. We zijn geïnteresseerd in het opslaan op dvd voor weergave op tv. Selecteer het juiste item en klik op "Uitvoeren". Als u geen standaardtools wilt gebruiken, gebruik dan software van derden voor het opnemen van dvd-clips.

Aanbevolen: