Hoe Vind Je Een Draad?

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Draad?
Hoe Vind Je Een Draad?

Video: Hoe Vind Je Een Draad?

Video: Hoe Vind Je Een Draad?
Video: #60 Hoe vind je een lek spanning in je auto? 2024, April
Anonim

Het is vaak problematisch om de juiste draad te vinden om een bepaald apparaat aan te sluiten, gezien hun totale aantal in de hardwareconfiguratie van een moderne computer.

Hoe vind je een draad?
Hoe vind je een draad?

instructies:

Stap 1

Als je een draad moet vinden die de monitor met de videokaart verbindt, let dan op een dikke kabel met een diameter van ongeveer 1 centimeter met aan beide uiteinden twee vergelijkbare brede pluggen in blauw of wit. De witte pluggen worden gebruikt om de monitor aan te sluiten op de digitale uitgang van de videokaart en de blauwe pluggen zijn voor de analoge uitgang.

Stap 2

Om te bepalen welke je nodig hebt, let je op de aanwezigheid van connectoren in de apparaten. Als uw monitor of videokaart één maar verschillende verbindingsinterface ondersteunt, wat zeer zelden voorkomt, gebruik dan een speciale DVI-VGA-adapter, die meestal bij een computer of monitor wordt geleverd.

Stap 3

Als u de draden wilt vinden die de geluidskaart van de computer met het luidsprekersysteem verbinden, zoek dan die met een plug aan beide uiteinden van de kabel, ook wel een jack genoemd. Een van hen moet de hoofdluidspreker van het luidsprekersysteem aansluiten en de tweede moet worden aangesloten op de geluidskaart op de achter- of zijklep van de systeemeenheid met behulp van een speciale connector die is gemarkeerd met een hoofdtelefoonpictogram.

Stap 4

Raadpleeg de interface voor printeraansluiting om de printerverbindingskabel te vinden. Vaak worden nieuwere modellen aangesloten met behulp van een USB-kabel die aan het ene uiteinde een standaardstekker heeft voor aansluiting op de overeenkomstige connector op een computer en een vierkante stekker aan de andere kant, die meestal wordt aangesloten op de achterkant of zijkant van het afdrukapparaat.

Stap 5

Sluit oudere modellen aan met behulp van een seriële communicatiepoort met meerpolige connectoren. Meestal zijn ze verbonden met een enorme stekker en hiervoor heb je een schroevendraaier nodig, anders valt deze gewoon uit de connector op het moederbord. Dit geldt voor drukkerijen. Vervaardigd vóór 2000 en een paar andere verouderde modellen.

Aanbevolen: