Het Muziekformaat Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Muziekformaat Wijzigen
Het Muziekformaat Wijzigen

Video: Het Muziekformaat Wijzigen

Video: Het Muziekformaat Wijzigen
Video: Spotnet handleiding - Downloaden met Spotnet 2024, Mei
Anonim

Waarschijnlijk heeft iedereen zoiets wel eens gehad - ze wilden naar een melodie luisteren, het downloaden, aanzetten - het speelt niet af. Schrijft dat de speler dit formaat niet reproduceert. Wat te doen dan? Op zoek naar een andere? Of gewoon het formaat wijzigen?

Het muziekformaat wijzigen
Het muziekformaat wijzigen

instructies:

Stap 1

Er zijn talloze manieren om het formaat van een audiobestand te wijzigen. U kunt speciale bewerkingsprogramma's gebruiken, u kunt converters gebruiken … Maar elk op zijn beurt.

Stap 2

Bewerken met Sony SoundForge wordt als een van de meest populaire opties beschouwd. Alles is hier uiterst eenvoudig: installeer het programma (als het niet is geïnstalleerd), voer het uit. Er gaat een raam open. Als het programma het hele scherm in beslag neemt, kun je het minimaliseren tot de gewenste grootte (iedereen beslist voor zichzelf).

We zien dus een grijze achtergrond. En er is een niet-afspeelbaar audiobestand op het bureaublad van uw computer. Klik met de muis op de melodiesnelkoppeling en sleep deze naar de grijze achtergrond van het geopende programma. Onmiddellijk vindt de verwerking plaats en wordt de audiobewerkingstrack weergegeven, waar de muziek in de vorm van trillingen wordt gepresenteerd. Selecteer het hele segment van deze fluctuaties, zoek het menu "bestand" bovenaan, zoek naar het item "Opslaan als..". Wij activeren. Er verschijnt een nieuw venster waarin we worden gevraagd om de locatie te kiezen om het nieuwe bestand op te slaan, de naam en het formaat. Dit is precies waar u kunt kiezen wat we nodig hebben. Laten we bijvoorbeeld het mp3-formaat nemen. We drukken op de knop "opslaan". De operatie is geslaagd. Het bestand wordt opgeslagen in een nieuwe kwaliteit.

Stap 3

Er kan conversiesoftware zoals "Hamster Free Video Converter" worden gebruikt. Het proces is hetzelfde als hierboven. Er zullen geen problemen zijn bij het werken met dit programma.

Stap 4

Er is nog een andere optie, niet minder effectief dan de twee hierboven beschreven. Klik met de rechtermuisknop op het onleesbare audiobestand en roep daarmee het contextmenu op. We zijn op zoek naar het item "naam wijzigen". We kennen elke naam toe. En we geven het de extensie die we nodig hebben. Dit gebeurt eenvoudig. Na de bestandsnaam zetten we een punt, daarna voeren we de extensie in die we nodig hebben (bijvoorbeeld mp3). Als resultaat ziet het bestand er als volgt uit: "music.mp3". Conversie gebeurt automatisch. Het bestand is nu weer leesbaar.

Aanbevolen: