Hoe Vind Ik Mijn Netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Ik Mijn Netwerk
Hoe Vind Ik Mijn Netwerk

Video: Hoe Vind Ik Mijn Netwerk

Video: Hoe Vind Ik Mijn Netwerk
Video: Klanten halen uit je netwerk doe je zo | Succesvol ZZP'en | KVK 2024, April
Anonim

De netwerkverbindingsparameters in het computersysteem worden meestal eenmaal ingesteld. En in de regel worden ze geïnstalleerd wanneer internet is aangesloten door specialisten van de service van uw provider. Of ze worden gevraagd nadat het systeem opnieuw is geïnstalleerd. In ieder geval staat er meestal een netwerkstatuspictogram in uw bureaublad. Maar wat als het pictogram ergens verdwijnt? Hoe kan ik de netwerkstatus bekijken en indien nodig uitschakelen? Het blijkt dat u alleen de netwerkverbindingen van uw computer hoeft te vinden met behulp van de bedieningselementen van uw besturingssysteem.

Hoe vind ik mijn netwerk
Hoe vind ik mijn netwerk

instructies:

Stap 1

Ga op het bureaublad naar het menu van de "Start"-knop en klik op het item "Configuratiescherm". Het bijbehorende venster verschijnt op het scherm. Het configuratiescherm bevat een lijst met de belangrijkste beheerservices van uw besturingssysteem.

Stap 2

Zoek in de lijst in het venster het item "Netwerkverbindingen". Open het door te dubbelklikken op het pictogram van het element. Het venster dat aan de linkerkant verschijnt, bevat een lijst met alle beschikbare netwerkverbindingen op uw computer.

Stap 3

Als het lijstveld leeg is, kan dit betekenen dat netwerkverbindingen door het systeem worden verborgen om te voorkomen dat hun configuratie per ongeluk wordt verbroken. Wis in dit geval de NE-modus verbergen. Zoek hiervoor in het huidige venster, aan de rechterkant, het configuratiescherm. Het toont de link Netwerkverbindingen weergeven. Klik erop met je muis. Uw netwerk verschijnt in de lijst in hetzelfde venster.

Aanbevolen: