Hoe Java-spel Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Java-spel Te Activeren
Hoe Java-spel Te Activeren

Video: Hoe Java-spel Te Activeren

Video: Hoe Java-spel Te Activeren
Video: Java Tutorial for Beginners | Java Programming Tutorial | Java Basics | Java Training | Edureka 2024, Mei
Anonim

De meeste modellen mobiele telefoons hebben de optie "Games", terwijl reguliere games vaak ontbreken, wil je iets nieuws en interessanter. Op internet kun je veel sites vinden die java-games aanbieden. Elke demoversie van de applicatie die voor de telefoon is gedownload of gekocht, moet worden geactiveerd om toegang te krijgen tot alle niveaus, functies en verdere productupdates.

Hoe Java-spel te activeren
Hoe Java-spel te activeren

instructies:

Stap 1

Download het geselecteerde spel naar je telefoon of eerst naar je computer, en breng de applicatie vervolgens over naar je telefoon met elke beschikbare methode (via Bluetooth of via een USB-kabel). Houd er rekening mee dat het spelformaat.jar of.jad moet zijn. Start het spel op je telefoon. Selecteer in het hoofdmenu het item "Activering", waarin u informatie vindt over de activering van het spel en betalingsmethoden voor activering.

Stap 2

Selecteer "SMS-activering" in het gedeelte "Activering" als uw telefoonaccount voldoende saldo heeft om te betalen voor activering via een sms-bericht. Beantwoord een paar vragen over uw vervoerder en het land of gebied waarin u zich bevindt. U krijgt te zien hoeveel geld het kost om de applicatie specifiek voor uw telefoon te activeren. Als de kosten bij u passen, klikt u op de bijbehorende knop. Nadat de betaling is gedaan, worden de beperkingen van de demo-modus verwijderd.

Stap 3

Als er geen knop "Activering" in het hoofdmenu staat, klik dan op "Kopen". Stuur indien nodig een sms en u ontvangt een activeringscode in een antwoordbericht. Onthoud of schrijf het op en voer het in het speciale veld in de "Koop"-sectie van Java-spellen in.

Stap 4

Als je een seriële sleutel van een java-game op je telefoon hebt geïnstalleerd, kun je in sommige gevallen de automatische activeringsmethode gebruiken. Sluit uw telefoon aan op een computer met internettoegang. Om te activeren, voert u de bestaande seriële sleutel in het overeenkomstige veld in wanneer u het spel voor het eerst start. Bevestig de actie en wacht tot de gameregistratie is voltooid.

Aanbevolen: