Hoe Fine Reader Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Fine Reader Te Activeren
Hoe Fine Reader Te Activeren

Video: Hoe Fine Reader Te Activeren

Video: Hoe Fine Reader Te Activeren
Video: ABBYY FineReader 12 активация-Crack 2024, Mei
Anonim

FineReader is een zeer goed programma voor het herkennen van gescande tekst. Hiermee en een scanner kunt u snel tekst van papier vertalen naar elke teksteditor. Het programma is eenvoudig op internet te vinden en te downloaden. Maar tijdens de installatie of wanneer u het voor het eerst start (afhankelijk van de versie van het programma), kan er een venster verschijnen waarin u wordt gewaarschuwd dat u zich moet registreren. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Hoe Fine Reader te activeren
Hoe Fine Reader te activeren

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - FineReader-programma.

instructies:

Stap 1

Het programma wordt geactiveerd met een toets. Een sleutel is een reeks tekens die in het registratieveld van het programma moet worden ingevoerd. Het kan worden afgedrukt op de schijfdoos of op de media zelf. Ook kan een sticker met een registratiesleutel aan de binnenkant van de verpakking vanaf de schijf worden geplaatst. Voer het gewoon in het registratieveld in en het programma wordt geactiveerd. Mogelijk moet u ook uw gebruikersnaam, organisatie en uw e-mailadres invoeren.

Stap 2

Als u de digitale versie van het programma hebt gekocht, moet er tussen de gedownloade bestanden een tekstdocument zijn waarin de registratiesleutel voor uw versie van FineReader moet worden afgedrukt. Als u de sleutel niet hebt gevonden, heeft u het recht deze op te vragen bij de programmaverkoper.

Stap 3

Sommige versies van het programma kunnen worden geactiveerd via de ABBYY-website. In de regel is deze vorm van activering beschikbaar in nieuwe versies van het programma. Start FineReader. Het activeringsvenster moet het serienummer en de product-ID weergeven. Kopieer deze gegevens. Selecteer "Via internet" als activeringsmethode.

Stap 4

Hierdoor wordt de websitepagina geopend. Op deze pagina moet u twee formulieren invullen: het serienummer van het programma en de installatie-ID (dat wil zeggen, de gegevens die u hebt gekopieerd). Nadat de formulieren zijn ingevuld, klikt u op "Activeren". Doorloop de activeringsprocedure op de website, waarbij u het type activeringscode moet selecteren.

Stap 5

U kunt een gratis activatiecode kiezen. In dit geval is het programma voor een beperkte periode geldig. Of koop een volwaardige activatiecode. In dit geval zijn er geen beperkingen. U kunt het programma zonder beperkingen gebruiken. Zelfs als u het verwijdert en vervolgens opnieuw installeert, is de code geldig. Nadat u de code heeft ontvangen, voert u deze eenvoudig in op het registratieformulier. FineReader wordt geactiveerd.

Aanbevolen: