Hoe De Mani Admin-plug-in Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Mani Admin-plug-in Te Installeren
Hoe De Mani Admin-plug-in Te Installeren

Video: Hoe De Mani Admin-plug-in Te Installeren

Video: Hoe De Mani Admin-plug-in Te Installeren
Video: Comment Installer Mani Admin Plugin Et Se Mettre Admin 2024, April
Anonim

Nadat u de Counter Strike-server hebt geïnstalleerd en uitgevoerd, moet u voor het beheer zorgen. De ingebouwde tools missen functionaliteit en flexibiliteit, dus u kunt het beste een plug-in van derden gebruiken om het beheer van uw server gemakkelijker te maken.

Hoe de mani admin-plug-in te installeren
Hoe de mani admin-plug-in te installeren

Noodzakelijk

een computer waarop een CS-server is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Download de nieuwste versie van de plug-in naar uw computer. Ga hiervoor naar de browser op de link https://mani-admin-plugin.com, scrol omlaag naar het eerste nieuws, selecteer de volledige versie van de plug-in voor het spel in de lijst met links. Download het bestand naar een willekeurige map, pak het uit. Kopieer de resulterende mappen naar de map waarop de Counter Strike-server is geïnstalleerd om de mani admin-plug-in te installeren. Als alles correct is gedaan, heb je in de map c: / server / cstrike / addons het bestand mani_admin_plugin.dll.

Stap 2

Start de server opnieuw op om de mani admin-plug-in uit te voeren. Voer vervolgens in de serverconsole de opdracht plugin_print in. Er wordt een lijst met geïnstalleerde plug-ins weergegeven, inclusief de Mani Admin-plug-in. Zo niet, controleer dan of de bestanden correct zijn gekopieerd.

Stap 3

Configureer de Mani Admin-plug-in. Ga hiervoor naar de map cstrike / cfg / mani_admin_plugin, open het bestand actionsoundlist.txt met Kladblok en noteer de acties die ervoor zorgen dat de spelers een bepaald geluidsbestand afspelen, bijvoorbeeld wanneer ze de server binnenkomen. Om beheerdersmenu-items toe te voegen, bewerkt u het bestand cexeclist_all.txt. Voeg een lijst met serverbeheerders, gebruikersgroepen en clients toe aan het bestand clients.txt. Gebruik de basisactieplanner in het bestand crontablist.txt om bepaalde opdrachten automatisch uit te voeren.

Stap 4

Open het bestand mani_server.cfg met Kladblok. Het bevat de basisinstellingen voor serverbeheer. Bepaal de gewenste instellingen en voer ze in de juiste secties van het bestand in. Om alle parameters van kracht te laten worden, voegt u de regel exec mani_server.cfg toe aan het einde van het configuratiebestand en slaat u de wijzigingen op.

Aanbevolen: