Waar Vind Je Gratis Foto's Voor Je Computer

Waar Vind Je Gratis Foto's Voor Je Computer
Waar Vind Je Gratis Foto's Voor Je Computer

Video: Waar Vind Je Gratis Foto's Voor Je Computer

Video: Waar Vind Je Gratis Foto's Voor Je Computer
Video: RECHTENVRIJE AFBEELDINGEN | Top 5 gratis stock foto websites (2020) 2024, April
Anonim

Als je de computerschermbeveiliging beu bent, maar er is geen nieuwe afbeelding, is dit geen reden tot frustratie. Op internet kunt u inderdaad zeer mooie afbeeldingen vinden die niet alleen een uitstekende decoratie voor uw bureaublad zullen zijn, maar u ook zullen helpen bij het ordenen van elk document, bericht of presentatie.

Waar vind je gratis foto's voor je computer
Waar vind je gratis foto's voor je computer

Om een afbeelding te vinden, kunt u zich allereerst wenden tot de bronnen van een zoekmachine. Er is bijvoorbeeld een speciale sectie over Yandex, Mail.ru en andere zoekmachines.

Om dit te doen, vult u de zoekparameters in met het woord "afbeeldingen" of "afbeeldingen downloaden". Of ga rechtstreeks naar images.yandex.ru (voor Yandex-gebruikers) of go.mail.ru (voor Mail.ru-gebruikers).

Voor een snellere zoektocht naar een geschikte afbeelding in de zoekbalk kun je het beste aangeven wat je precies zoekt. Bijvoorbeeld bloemen, dieren, natuur, computer wallpaper, etc.

In Yandex is het erg handig om andere beeldparameters in te stellen: klein, groot, medium, vers, elk. "Mail.ru", "Rambler" en andere zoekmachines hebben vergelijkbare eigenschappen. Om afbeeldingen op Rambler te zoeken, klikt u in de lijst met beschikbare functies bovenaan op de link "Meer" en selecteert u "Afbeeldingen".

Nadat de sites met afbeeldingen die geschikt zijn voor uw aanvraag in een nieuw venster zijn geopend, kunt u direct de bron openen of een vergrote kopie van de afbeelding opslaan. Klik hiervoor op de foto en wacht tot deze volledig in het venster opent. De beschikbare formaten voor deze foto verschijnen ernaast. Open de afbeelding in het gewenste formaat in dit of in een nieuw venster. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het websiteadres en selecteer de optie "Link openen in een nieuw tabblad" of "Link openen in een nieuw venster".

Wanneer de afbeelding wordt geopend, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Afbeelding opslaan als". Daarna moet u de afbeelding hernoemen (of u kunt de naam al beschikbaar laten voor de foto) en de doelmap opgeven waarin u de afbeelding wilt opslaan.

U kunt ook op verschillende sites naar afbeeldingen zoeken. Als u uw voorraad afbeeldingen voor de screensaver op uw bureaublad wilt aanvullen, specificeert u "Wallpaper" of "Screensavers" in de zoekparameters. Veel foto's voor een computer worden gepresenteerd op sites met programma's. Bovendien kunt u afbeeldingen van dergelijke bronnen één voor één of per archiefmap downloaden.

Veel nuttige informatie zal ook te vinden zijn over de uitgestrektheid van sociale netwerken, waar verschillende belangengroepen zijn. In dit geval kunt u het beste afbeeldingen zoeken in groepen die verband houden met computer- of fotoverwerking.

Nou, en natuurlijk, vergeet je vrienden en kennissen niet. Ze hebben zeker iets interessants. Vraag hen om foto's met je te delen.

Aanbevolen: