Hoe U Een Runtime-fout Kunt Oplossen

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Runtime-fout Kunt Oplossen
Hoe U Een Runtime-fout Kunt Oplossen

Video: Hoe U Een Runtime-fout Kunt Oplossen

Video: The Code Execution Cannot Proceed Because MSVCP140.dll Was not Found. #Fix Efrror windows (Hindi) 2022, November
Anonim

Als er een runtime-fout optreedt bij het starten van een toepassing en de toepassing wordt gesloten, zijn er manieren om deze situatie te verhelpen. Hoe kan dit worden gedaan?

Hoe u een runtime-fout kunt oplossen
Hoe u een runtime-fout kunt oplossen

Het is nodig

een computer

instructies:

Stap 1

Bepaal de reden waarom deze fout kan zijn opgetreden. Misschien hebt u een nieuwe versie van het programma geïnstalleerd over de reeds geïnstalleerde versie en heeft dit een fout in het systeemregister veroorzaakt. Open het "Configuratiescherm", sectie "Programma's toevoegen of verwijderen", bekijk de lijst met programma's en verwijder de oude versie van de software. Dit zal de fout herstellen.

Stap 2

Controleer uw computer op virussen met behulp van een antivirusprogramma, aangezien de tweede veelvoorkomende oorzaak van runtime-fouten de activiteit van Trojaanse paarden, andere virussen en advertentie-spyware is, ze dringen de computer binnen en verwijderen of wijzigen systeembestanden door het besturingssysteem, wat leidt tot crashes en weergave van fouten runtime error.

Stap 3

Gebruik het programma om het register op te schonen, het zal u toelaten om verwijderde bestanden te herstellen en beschadigde bestanden te herstellen. Deze programma's zijn speciaal gemaakt om runtime error-fouten te elimineren, in het bijzonder runtime error 13 en runtime error 91, evenals vele andere. Deze programma's controleren de integriteit van het bestandssysteem. Download en installeer het programma CCleaner op uw computer, volg hiervoor de link http://www.piriform.com/ccleaner/download, en na het downloaden van het bestand, voer het uit. Open het programma, ga naar de sectie "Register", voer een volledige registerscan uit en zoek de oorzaak van de runtime-fout. Afhankelijk van het aantal bestanden dat u op uw computer hebt staan, kan het scannen enkele minuten tot een half uur duren. Het programma corrigeert niet alleen runtime-fouten, maar kan ook de prestaties van uw computer aanzienlijk verbeteren

Stap 4

Voer het volgende script uit in het AVZ-programma: begin SearchRootkit (t rue, true); SetAVZGuardStatus ons (waar); Verwijder bestand (……………………….); BC_ImportDelete dLijst; BC_Activeren; Voer SysClean uit; Start Windows opnieuw op (t rue); einde. Voer het pad naar het probleembestand tussen haakjes in, start het systeem opnieuw op, ga naar het AVZ-programma in het menu "Bestand" - "Standaardscripts" en voer het derde script uit.

Populair per onderwerp