Welke Spellen Lijken Op Simcity

Inhoudsopgave:

Welke Spellen Lijken Op Simcity
Welke Spellen Lijken Op Simcity

Video: Welke Spellen Lijken Op Simcity

Video: Welke Spellen Lijken Op Simcity
Video: Top 10 Most Addictive City Builder Games 2024, Mei
Anonim

Ben je een fan van SimCity? Wil je jezelf uitproberen in een nieuwe stadsbouwsimulator? Op zoek naar games die vergelijkbaar zijn met SimCity?

U bent bij ons aan het juiste adres. Op internet zijn er een groot aantal spellen die lijken op deze sensationele simulator van 2013. Probeer jezelf als God in andere games in deze serie.

Welke spellen lijken op Simcity
Welke spellen lijken op Simcity

instructies:

Stap 1

Cities XL 2012 is een geweldige game die je meeneemt naar de bouwwereld. Er zijn meer dan 1000 gebouwen beschikbaar, een enorme hoeveelheid inhoud, er is een modus van maximale moeilijkheidsgraad. U kunt kiezen uit meer dan 20 beschikbare kaarten. Mooie graphics en gameplay zullen je lang in het spel trekken.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Tycoon City: New York. Nog een goede stadsbouwsimulator. U creëert uw stad en concentreert zich op de winsten van speciale bedrijven. Ze zullen het hoofdinkomen naar je toekomstige rijk brengen. De belangrijkste focus van het spel ligt op lichte en zware industriebedrijven. U kunt uw bedrijf beheren en tegelijkertijd de stad opbouwen.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Tropico 4 Gold Edition is beschikbaar op pc en Xbox 360. Als je er ooit over hebt nagedacht om je eigen paradijselijke eiland te creëren, dan is deze game iets voor jou. Daarin kun je de God-modus uitproberen of gewoon beginnen met het oplossen van de problemen van een bestaand eiland. De Tropico-serie heeft een lichte, ironische humor die je tijdens het spel niet zal vervelen.

Aanbevolen: