Wijzigingen In Het Project Aanbrengen?

Inhoudsopgave:

Wijzigingen In Het Project Aanbrengen?
Wijzigingen In Het Project Aanbrengen?

Video: Wijzigingen In Het Project Aanbrengen?

Video: Wijzigingen In Het Project Aanbrengen?
Video: Welke methoden zijn er om een project uit te voeren? 2024, April
Anonim

Eindelijk, na veel pijn, heb je je eigen filmproject gemaakt. Je kijkt er voor de laatste keer naar en ineens zie je: maar de film is nog niet klaar. Het blijkt dat je het belangrijkste hebt gemist. Het is natuurlijk jammer, maar het is op te lossen. Inderdaad, in een opgeslagen project, ongeacht het programma waarin het is gemaakt, kunt u in bijna elke fase de nodige wijzigingen aanbrengen.

Wijzigingen in het project aanbrengen?
Wijzigingen in het project aanbrengen?

Noodzakelijk

  • - Persoonlijke computer;
  • - foto's;
  • - videobestanden;
  • - geluidsbestanden;
  • - software die op uw computer is geïnstalleerd, zoals “Windows Movie Maker”.

instructies:

Stap 1

Het is vrij eenvoudig om thuis een professionele film, diavoorstelling van hoge kwaliteit van foto's en muziekbestanden te maken. Het belangrijkste is om een speciaal voor deze doeleinden ontworpen programma op een computer te installeren en een foto- en videomateriaal te selecteren.

Stap 2

Een van de gebruiksvriendelijke en betaalbare tools voor videobewerking is Windows Movie Maker, een product dat bij Windows wordt geleverd. Als uw besturingssysteem deze applicatie niet heeft, kunt u deze downloaden op de officiële website van het programma en indien nodig gebruiken. Het voordeel van Movie Maker is de veelzijdigheid en het gebruiksgemak. En in geval van problemen met het programma, kunt u de sectie "Help" bezoeken, waarin elke stap van een beginnende videoregisseur tot in detail wordt beschreven.

Stap 3

Start het programma om uw eigen film in Movie Maker te maken. Selecteer vervolgens in het menu Bestand de optie Nieuw project maken. Volg de aanwijzingen van de wizard om afbeeldingen, video's, muziek en titels aan uw project toe te voegen. Selecteer overgangen tussen frames.

Stap 4

Gebruik de functie voor het snel maken van films om uw werk gemakkelijker te maken. Er zijn een aantal behoorlijk interessante opties in het programma voor dit geval. Als de film klaar is, slaat u deze op en brandt u deze indien nodig op schijf.

Stap 5

Na het voltooien van de basisinstallatiewerkzaamheden kunt u op elk moment wijzigingen in het project aanbrengen. Voordat u dit doet, moet u echter de originele versie op uw computer opslaan.

Stap 6

Start het programma, zoek "Bestand" in het navigatiemenu, selecteer "Open project" of gebruik de "sneltoetsen" - Ctrl + O. Geef de locatie aan in de ingewanden van de computer, voer de naam en het type van het bestand in, klik op "Openen". Nadat uw project in het programma is geladen, begint u het te bewerken.

Stap 7

U kunt wijzigingen aanbrengen in het voltooide werk vanuit het menu "Bewerken", dat zich op de bovenste regel van het werkvenster van het programma bevindt. Alle hoofdacties tijdens het bewerken worden hier gepresenteerd: kopiëren (Ctrl + C), ongedaan maken (Ctrl + Z), opnieuw uitvoeren (Ctrl + Y), knippen (Ctrl + X), verwijderen (Del), de naam wijzigen, alles selecteren (Ctrl + A), hernoemen (F2), storyboard verwijderen (Ctrl + Del). Voor het gemak kunt u de gewenste opties selecteren in het menu of een sneltoets gebruiken.

Stap 8

Sla het project op nadat u de wijzigingen heeft aangebracht.

Stap 9

Op dezelfde manier wordt het bewerken van een conceptvideobestand of diavoorstelling gedaan in de meeste andere video-editors.

Stap 10

Als je graag experimenteert, probeer dan ook de programma's van andere ontwikkelaars. Photo DVD Maker Professional, VSO Photo DVD, Wondershare Photo Story Platinum, PhotoShow, multifunctionele Nero en vele andere zijn bijvoorbeeld erg interessant en gebruiksvriendelijk. Welke je de voorkeur geeft, is aan jou. Maar het kan geen kwaad om ze in actie te proberen.

Aanbevolen: