Make-up Aanbrengen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Make-up Aanbrengen In Photoshop
Make-up Aanbrengen In Photoshop

Video: Make-up Aanbrengen In Photoshop

Video: Make-up Aanbrengen In Photoshop
Video: Photoshop CC Учебник: как ретушировать кожу и сделать макияж легко 2024, April
Anonim

Professionele visagisten passen make-up in verschillende fasen toe. Eerst maskeren ze huidonvolkomenheden met een corrector, daarna verven en benadrukken ze de gelaatstrekken met schaduwen of blush. Vervolgens worden de ogen geaccentueerd met behulp van schaduwen en wordt er volume aan de wimpers toegevoegd. Om het af te maken, breng je lippenstift aan om de lippen er voller en levendiger uit te laten zien. Met digitale make-up in Adobe Photoshop kunt u hetzelfde doen, en zelfs een beetje meer.

Digitale make-up toepassen in Photoshop
Digitale make-up toepassen in Photoshop

Noodzakelijk

Hulpmiddelen: Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de afbeelding in Adobe Photoshop (Ctrl + O).

Stap 2

Digitale make-up in Photoshop begint, net als traditionele make-up, met het verbergen van de grootste onvolkomenheden van de huid, zoals acne, plaatselijke roodheid of vette glans. Gebruik hiervoor de Patch Tool (J). Selecteer deze tool in de zijbalk aan de linkerkant, teken een cirkel rond het gebied van de huid dat een fout heeft en sleep de selectie vervolgens naar de zijkant. In dit geval wordt het "slechte" deel van de huid vervangen door de pleister die u aangeeft. Verwijder alle grote gebreken op dezelfde manier.

Gebruik voor nauwkeuriger werk het herstelpenseel (J).

Stap 3

Om de vorm van het gezicht te benadrukken en het gezicht expressiever te maken, neemt u met het gereedschap Pipet (I) de schaduwkleur van de foto, selecteert u een klein penseel (B) met zachte randen en een dekking van ongeveer 15-20 procent en schaduw het ovaal van het gezicht en de hals. Selecteer de jukbeenderen en wangen op dezelfde manier. Om dit te doen, trekt u een gemengde lijn vanaf het midden van het oor naar de mond en gaat u dan een beetje omhoog.

Stap 4

Maak een laag. Klik in het bovenste menu "Laag" op "Nieuw" en vervolgens op - "Laag". Kies een kleur voor de blos en gebruik een zachte grote borstel om de kleur op de wangen te schilderen. Selecteer vervolgens in het deelvenster Lagen het overvloeitype "Kleur branden" en experimenteer met een numerieke waarde voor de parameter "Dekking".

Stap 5

Neem een klein penseel, kies een kleur voor de lippen en breng de kleur aan, zorg ervoor dat je niet verder gaat dan de liplijn. Stel vervolgens in het deelvenster Lagen (F7) het type laagoverlay in op "Overlay" en selecteer de optimale dekkingswaarde.

Stap 6

Maak een laag, neem een penseel (B) van een geschikte grootte en schilder over de pupillen. Stel vervolgens het overvloeitype in op "Overlay" in het lagenpaneel (F7) en pas de dekking aan. Als er roodheid is op het wit van de ogen, verzadig deze dan met het sponsgereedschap (O).

Stap 7

Omdat haar moeilijk te veranderen is, worden speciale borstels gebruikt om wimpers te maken in Adobe Photoshop. Maak een laag. Neem een geschikte Wimperborstel (B) en klik deze binnen de afbeelding. Er verschijnt een wimper die u alleen maar hoeft aan te passen aan de gewenste grootte en hellingshoek. Ga hiervoor naar de modus "Vrije transformatie" en vervolgens naar "Warp" (uit het menu "Bewerken"). Een fijn gaas wordt op de afbeelding gelegd met controlemarkeringen en lijnen, waarmee u de wimper naar behoefte kunt positioneren.

Stap 8

Maak een laag. Neem de Blurred Brush (B) en schilder lichtbruine schaduwen over de deksels. Kies dan een andere kleur (meestal dezelfde kleur als de ogen) en doe er wat meer oogschaduw op. Selecteer een overvloeitype voor de laag Vermenigvuldigen en verlaag de dekking. Open hiervoor het deelvenster Lagen, dat wordt geopend door op de F7-toets te drukken.

Stap 9

Sla het eindresultaat op (Ctrl + S).

Aanbevolen: