Ondersteuning 1c . Aanbrengen

Inhoudsopgave:

Ondersteuning 1c . Aanbrengen
Ondersteuning 1c . Aanbrengen

Video: Ondersteuning 1c . Aanbrengen

Video: Ondersteuning 1c . Aanbrengen
Video: Bostik Mortier de jointoiement 1C Flex 2024, Mei
Anonim

De markt biedt verschillende manieren om het probleem van de ondersteuning van 1C op te lossen. Het is ook mogelijk om direct voor uw bedrijf een serviceregeling op te stellen. Maar vergeet niet om de geloofsbrieven van het adviesbureau te controleren.

Ondersteuning 1c. aanbrengen
Ondersteuning 1c. aanbrengen

instructies:

Stap 1

Het contract voor de aankoop van het 1C-programma bevat de voorwaarden voor het lanceren van het product en de voorwaarden voor het ondersteunen van het inbedrijfstellingsproces. De omvang van de diensten van implementatiespecialisten wordt aangegeven door de hoeveelheid werktijd of het leveren van bepaald werk aan de klant: ontwikkeling van rapportageformulieren, opleiding van personeel, enz.

Stap 2

Om de workflow verder te ondersteunen, selecteert u de vormen van ondersteuning die nodig zijn in een bepaalde fase van de activiteit. Bewaak de diensten die in uw regio worden geleverd en stem ze af op uw behoeften.

Stap 3

Gemeenschappelijke punten voor alle 1C-gebruikers zijn de noodzaak om regelmatig nieuwe versies van het programma te installeren, het regelgevingskader en rapportageformulieren bij te werken. Deze diensten worden geleverd door alle steunpunten in ongeveer dezelfde prijsklasse.

Stap 4

Bepaal in welke vorm u ondersteuning wilt krijgen - op afstand of met de oproep van consultants bij de onderneming. Vergelijk wat het beste is voor uw bedrijf: een 1C-specialist opnemen in het personeel of systematische training geven aan de medewerkers van de organisatie.

Stap 5

Volg de aankondigingen van seminars en verschillende cursussen van bedrijven die 1C vertegenwoordigen. Bezoek 1C-gebruikersforums om informatie uit te wisselen over nieuwe vormen van ondersteuning.

Stap 6

Een belangrijk punt is de prijs van de uitgifte. Misschien zien eenmalige services die zijn uitgenodigd door ondersteuningsspecialisten er aantrekkelijker uit dan abonnementsservices. Maar vergeet niet dat de vrek dubbel betaalt. Een langdurige samenwerking met één bedrijf zorgt voor een diepe onderdompeling van adviseurs in de problemen van het bedrijf en helpt overmachtsituaties met onnodige kosten te voorkomen. Daarnaast ontvangen vaste klanten verschillende kortingen en verzamelen ze bonussen die de kosten van het ondersteunen van 1C verlagen.

Aanbevolen: