Hoe Verwijderde Foto's Uit De Prullenbak Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Foto's Uit De Prullenbak Te Herstellen
Hoe Verwijderde Foto's Uit De Prullenbak Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Foto's Uit De Prullenbak Te Herstellen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2023, Februari
Anonim

Bijna elke gebruiker had te maken met het probleem van het per ongeluk verwijderen van belangrijke gegevens van de harde schijf van een computer. Meestal kan deze informatie met succes worden hersteld. Hiervoor moet u natuurlijk het juiste algoritme van acties kennen.

Hoe verwijderde foto's uit de prullenbak te herstellen
Hoe verwijderde foto's uit de prullenbak te herstellen

Noodzakelijk

Easy Recovery Professional-programma

instructies:

Stap 1

Controleer na het verwijderen van belangrijke bestanden op hun aanwezigheid in de "Prullenbak". De meeste gebruikers gebruiken in eerste instantie de methode van onvolledige verwijdering van informatie. Als er geen bestanden in de "Prullenbak" zijn, begin dan onmiddellijk met het herstellen van gegevens van harde schijven. Download Easy Recovery Professional en installeer het. Start uw computer opnieuw op en open het programmavenster. Onthoud dat de installatie moet worden uitgevoerd op een lokale schijf, waarvan u geen informatie kunt herstellen.

Stap 2

Selecteer in het snelmenu "Gegevensherstel". Klik in het nieuwe menu op de optie "Verwijderde bestanden". Nadat een lijst met partities op de harde schijf verschijnt, selecteert u degene waarvan de informatie onlangs is verwijderd. Activeer de functie "Deep Scan" door een vinkje te plaatsen naast het bijbehorende bijschrift.

Stap 3

Selecteer Afbeeldingsdocumenten in het veld Bestandsfilter. Laat alleen *.bmp en *.

Stap 4

Na voltooiing wordt een lijst met bestanden gegenereerd die klaar zijn voor herstel. Selecteer in het linkervenster van het menu dat verschijnt de selectievakjes voor de bestanden die u wilt opslaan. Als je niet zeker bent van de keuze, selecteer dan een apart bestand en klik op de knop "Bekijken". Bepaal op dezelfde manier de overige benodigde bestanden.

Stap 5

Nadat u alle te herstellen bestanden hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Opslaan". Selecteer een lokaal station en een map waar de informatie wordt hersteld. Klik volgende". Start uw computer opnieuw op en controleer de herstelde foto's.

Populair per onderwerp