Antivirus Activeren Met Een Kaspersky-sleutel

Inhoudsopgave:

Antivirus Activeren Met Een Kaspersky-sleutel
Antivirus Activeren Met Een Kaspersky-sleutel

Video: Antivirus Activeren Met Een Kaspersky-sleutel

Video: Antivirus Activeren Met Een Kaspersky-sleutel
Video: Kaspersky Total Security 2021 License KEY to 2024 | License Key 100% Working 2023, Maart
Anonim

In onze tijd van geavanceerde technologieën is het niet langer mogelijk om iemand te verrassen met internet. Was internet zelfs zo'n 5-10 jaar geleden een luxe, nu is het een simpele routine, zoals een mobiele telefoon. Vroeg of laat krijgt de gebruiker bij het werken op internet te maken met virussen en Trojaanse paarden. Een computervirus is een speciaal geschreven klein programma dat zichzelf kan "toeschrijven" aan andere programma's (dwz deze kan "infecteren") en ook verschillende ongewenste acties op de computer kan uitvoeren. Om virussen te weerstaan, worden antivirusprogramma's geschreven, een van de meest voorkomende en betrouwbare is Kaspersky Anti-Virus. Veel gebruikers van dit programma hebben vragen bij het activeren van de applicatie.

Antivirus activeren met een Kaspersky-sleutel
Antivirus activeren met een Kaspersky-sleutel

Noodzakelijk

  • - Kaspersky Anti-Virus (elke versie)
  • - activeringssleutel (volgens de versie van Kaspersky)

instructies:

Stap 1

Het activeren van het Kaspersky Anti-Virus-programma is vrij eenvoudig. Hier zullen we de activering van Kaspersky Internet Security 8 beschrijven, maar het activeringsalgoritme voor andere versies van Kaspersky is hetzelfde. Start eerst het programma Kaspersky Anti-Virus. Het toepassingsvenster verschijnt. De linkerkolom bevat vier hoofdmenu's. Dit zijn bescherming, verificatie, updaten en licentie.

Stap 1
Stap 1

Stap 2

We selecteren de itemlicentie. We zien drie horizontale kolommen: koop een licentie, activeer de applicatie, lees de licentieovereenkomst. We klikken om de applicatie te activeren. We worden geconfronteerd met drie opties: online activeren, de proefversie activeren, activeren met een sleutel.

Stap 2
Stap 2

Stap 3

We drukken om te activeren met de sleutel. Vervolgens bekijken en selecteren we de locatie van het sleutelbestand op de computer. We zien direct de activeringsdatum en de vervaldatum van de sleutel. We drukken op activeren in de linkerbenedenhoek van het venster en bewonderen het opschrift "de sleutel is succesvol geactiveerd".

Stap 3
Stap 3

Populair per onderwerp