Hoe Doctor Web Antivirus Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Doctor Web Antivirus Te Activeren
Hoe Doctor Web Antivirus Te Activeren

Video: Hoe Doctor Web Antivirus Te Activeren

Video: Hoe Doctor Web Antivirus Te Activeren
Video: Dr Web Cureit как скачать, настроить, проверить на вирусы? 2024, Mei
Anonim

Doctor Web heeft een reputatie opgebouwd als een goed antivirusprogramma en is terecht populair onder gebruikers. Antivirus beschermt tegen verschillende soorten bedreigingen: virussen, hackeraanvallen, Trojaanse paarden. Softwarefabrikanten bewaken de relevantie van de databases. Het programma kan niet worden verwijderd of uitgeschakeld zonder bevestiging. Het product is betaald en vereist activering.

Hoe antivirus te activeren
Hoe antivirus te activeren

instructies:

Stap 1

Volg deze stappen om Dr. Web te activeren. Koop een gelicentieerd antivirusprogramma in een winkel of via de website van de fabrikant. De fabrikant biedt de mogelijkheid om een gratis versie van de software te downloaden om de kwaliteit van zijn werk te bestuderen. Na het einde van de proefperiode moet u een licentie aanschaffen.

Stap 2

Om het product te registreren, hebt u een serienummer nodig dat aan de koper wordt verstrekt bij aankoop van een antivirus in elektronische vorm of op een schijf in een doosversie. Als het programma in de tweede versie is gekocht, bevat de doos informatie over het serienummer. Dit nummer kan volgens de licentieovereenkomst niet worden overgedragen aan derden.

Stap 3

Ga naar de registratiepagina en voer de zestiencijferige code in op het formulier om in te vullen, dat is aangegeven op de bijsluiter of dat, na betaling, per e-mail naar u wordt verzonden, als het programma online is gekocht, evenals persoonlijk gegevens.

Stap 4

Download het archiefbestand drweb32.zip met de sleutel drweb32.key. Het archief moet worden uitgepakt in de map met de bestanden van de geïnstalleerde antivirus en vervolgens de pc opnieuw opstarten.

Stap 5

Als het antivirusprogramma nog niet is geïnstalleerd, wordt het archief uitgepakt naar een geschikte en toegankelijke plaats op de schijf. Wanneer de applicatie wordt geïnstalleerd, geeft u bij het aanvragen van een licentie het pad op naar het Dr. Web-sleutelbestand.

Stap 6

Bij het registreren wordt u gevraagd om de vorige licentie aan te geven. Als u een softwareproduct voor de eerste keer registreert, sla deze stap dan over en voer vervolgens de huidige licentie in. Als de registratie wordt vernieuwd, geef dan in de juiste fase het pad naar het bestand van de vorige sleutel op, en als de geldigheidsperiode nog niet is verstreken, wordt het resterende aantal dagen toegevoegd aan de nieuwe geldigheidsperiode.

Stap 7

U kunt de registratie van antivirussoftware die al in gebruik is, vernieuwen in het programmavenster. Om dit te doen, klikt u op het groene spinpictogram en selecteert u de opdracht "Een licentiesleutelbestand ophalen". Vervolgens wordt ook het archief met de sleutel gedownload, dat moet worden uitgepakt en het pad naar het sleutelbestand moet worden opgegeven in het bijbehorende downloadveld.

Stap 8

Na controle en bevestiging van de geldigheid van de sleutel, wordt een formulier voor het invoeren van contactgegevens geopend, dat moet worden ingevuld. Als de opgegeven informatie aan de vereisten voldoet, wordt in het registratiedialoogvenster een bericht weergegeven dat het programma met succes is geactiveerd. Daarna moet de computer opnieuw worden opgestart.

Aanbevolen: