Hoe Panda Antivirus Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Panda Antivirus Te Activeren
Hoe Panda Antivirus Te Activeren

Video: Hoe Panda Antivirus Te Activeren

Video: Hoe Panda Antivirus Te Activeren
Video: How to activate Panda Antivirus Pro full versions 2024, April
Anonim

Er is een sleutel nodig om de aankoop van Panda-antivirussoftware te bevestigen. Activering maakt het mogelijk om het antivirusprogramma up-to-date te houden: download programma-updates, stel vragen aan de technische ondersteuning.

Hoe Panda antivirus te activeren
Hoe Panda antivirus te activeren

instructies:

Stap 1

Download en installeer Panda Antivirus op uw computer. Ga hiervoor naar de officiële website https://shop.pandasecurity.com/cgi-bin/pp/reg=UA/ml=RU?track=73673&actp=1 en selecteer vervolgens het gewenste product. U kunt Panda op twee manieren activeren: 1. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, selecteert u het juiste item in het pop-upvenster. Ga naar het gedeelte "Help" in het hoofdvenster van antivirus en selecteer de functie "Panda Antivirus-product activeren".

Stap 2

Voer voordat u de installatie voltooit in elk venster de vereiste informatie in en klik op "Volgende". Om het product te activeren, geeft u de volgende informatie op: uw e-mailadres en de activeringscode, die u kunt vinden in de antivirus-dvd-doos of op de cd-envelop wanneer u het programma in de winkel koopt. Wanneer u het op internet koopt, wordt de code naar uw e-mailadres verzonden. Houd er rekening mee dat letters met een code vaak in de map "Spam" terechtkomen.

Stap 3

Vermeld zeker uw klantnummer. Deze informatie moet worden ingevoerd als u een geregistreerde Panda-antivirusclient bent. Dit is nodig om de programmalicentie in de toekomst te kunnen verlengen. Bij de laatste stap wordt u registratie aangeboden, waardoor u de volgende voordelen krijgt: de mogelijkheid om de nieuwste versie van het antivirusprogramma te downloaden, praktische tutorials en aanbevelingen, toegang tot de zone van de klant, kortingen op licentieverlengingen.

Stap 4

Als de activering niet start via het hoofdmenu van het antivirusprogramma, voert u deze handmatig uit. Ga hiervoor naar de map met het programma Program FilesPanda SecurityPanda Antivirus Pro 2012. Voer het bestand PSROL.exe uit, klik in het geopende venster op "Volgende", voer de clientcode en het e-mailadres in, wacht tot de server is verbonden activering, klik op de regel "Klik hier om uw klantgegevens op te slaan." Maak een tekstbestand en voeg er gegevens aan toe, sla op. Klik op de knop "Voltooien".

Aanbevolen: