Hoe Kaspersky Antivirus Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Antivirus Te Activeren
Hoe Kaspersky Antivirus Te Activeren

Video: Hoe Kaspersky Antivirus Te Activeren

Video: Hoe Kaspersky Antivirus Te Activeren
Video: Como Desactivar🚫 Kaspersky Temporalmente❓ HAZ ESTO! 👇 (FUNCIONA) 2024, Mei
Anonim

Veel pc-gebruikers worden tegenwoordig geconfronteerd met de vraag hoe Kaspersky Anti-Virus te activeren. Er zijn twee manieren om dit probleem op te lossen.

Hoe Kaspersky antivirus te activeren
Hoe Kaspersky antivirus te activeren

Noodzakelijk

PC, antivirus, internettoegang

instructies:

Stap 1

Het programma installeren en activeren vanaf de schijf. Door gelicentieerde antivirussoftware in een gespecialiseerde winkel te kopen, kunt u deze tijdens de verdere installatie activeren. Plaats de schijf in het station van uw computer en installeer vervolgens de software zonder instellingen te wijzigen (inclusief het installatiepad niet wijzigen). Zodra de antivirus op uw pc is geïnstalleerd, verschijnt automatisch een paneel op het bureaublad, waarin u wordt aangeboden om de gratis of commerciële versie van het programma te activeren, of om de activering uit te stellen. Selecteer "Activeer commerciële versie" en voer in het geopende venster de twintigcijferige code in die op de hoes met de schijf is geplakt. Vanaf nu wordt de antivirussoftware geactiveerd.

Stap 2

Installeren en activeren van het programma via internet. In dit geval moet u de officiële website van de ontwikkelaar bezoeken, waar u de antivirusdistributiekit kunt downloaden. Om de antivirus via internet te activeren, moet u voor de licentie betalen via het bijbehorende menu op de website van de ontwikkelaar. Nadat u hebt betaald voor het recht om het programma te gebruiken, wordt een e-mail met een 20-cijferige code verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres - deze code moet worden ingevoerd in het gedeelte "Commerciële versie activeren" van het programma. Nadat de code is geïdentificeerd, wordt de antivirus geactiveerd.

Stap 3

Opgemerkt moet worden dat het programma een kalendermaand gratis kan worden gebruikt. Om de testmodus te activeren, selecteert u het item "Proefversie activeren" in het activeringsmenu. Nadat de periode van dertig dagen is verstreken, moet u betalen voor de commerciële versie van de antivirus.

Aanbevolen: