Hoe Een Spel Op Cd Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spel Op Cd Te Branden
Hoe Een Spel Op Cd Te Branden

Video: Hoe Een Spel Op Cd Te Branden

Video: Hoe Een Spel Op Cd Te Branden
Video: windows mediaplayer: cd branden 2024, Mei
Anonim

Meestal wordt een schijfkopie gebruikt als bron voor het opnemen van games - een bestand met de extensie iso, nrg, cue, img, enz. Om het op een blanco cd te branden, hebt u naast de blanco zelf een cd-recorder en een opnameprogramma nodig dat met afbeeldingsbestanden kan werken. Een dergelijke toepassing is Nero Burning ROM en de vereenvoudigde versie van Nero Express.

Hoe een spel op cd te branden
Hoe een spel op cd te branden

instructies:

Stap 1

Plaats een game-cd in de optische schijfbrander.

Stap 2

Als het spel als schijfkopie op uw computer is opgeslagen, selecteert u na het starten van Nero Express het gedeelte aan de linkerkant met de naam "Afbeelding, compilatie, kopiëren". Als resultaat verschijnt een lijst met drie opties aan de rechterkant van het venster - selecteer "Schijfkopie of Project opslaan". Nero opent een venster waarin u een bestand moet zoeken met een afbeelding van het spel dat op uw computer wordt opgenomen. Selecteer het en klik op de knop "Openen". Daarna gaat het programma naar het venster "Definitieve opname-instellingen".

Stap 3

Zorg ervoor dat de juiste optische-schijfrecorder is geselecteerd in het veld Huidige recorder waarin u de schijf hebt geplaatst. Als u een knop met het label "Simuleren" ziet in de rechterbenedenhoek van dit venster, klikt u op de verticale rechthoekige knop in het midden van de linkerkant van het venster om toegang te krijgen tot aanvullende instellingen. In het extra paneel dat wordt geopend, schakelt u het veld "Imitatie" uit en vinkt u het veld "Opnemen" aan - de knop in de rechterbenedenhoek verandert het bijschrift in "Opnemen".

Stap 4

Als u eerder problemen had bij het opnemen op dezelfde schijf met maximale snelheid, selecteer dan een van de waarden in de vervolgkeuzelijst "Schrijfsnelheid". Als u niet de mogelijkheid heeft om te wachten op het einde van het proces, vink dan het vakje "Automatisch afsluiten van de pc" aan - Nero zal de computer afsluiten na het einde van het brandproces van de cd.

Stap 5

Klik op de knop Branden en Nero Express start het proces, dat enkele tientallen minuten tot enkele uren kan duren. Het voltooiingspercentage van de taak, samen met informatie over wat de toepassing in de huidige fase doet, ziet u in het informatievenster op het scherm. Wanneer de opname is voltooid, piept het programma en wordt de schijflade naar buiten getrokken.

Aanbevolen: