Hoe Een Afbeelding Van Een Spel Op Een "blanco" Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Afbeelding Van Een Spel Op Een "blanco" Op Te Nemen
Hoe Een Afbeelding Van Een Spel Op Een "blanco" Op Te Nemen

Video: Hoe Een Afbeelding Van Een Spel Op Een "blanco" Op Te Nemen

Video: Hoe Een Afbeelding Van Een Spel Op Een
Video: Hoe maak en speel je een memory spel met Therapedia? 2024, April
Anonim

Tegenwoordig hebben bijna alle videogames die op internet zijn gedownload een virtuele schijfkopie die gemakkelijk op schijf kan worden gebrand. Als gevolg hiervan heb je een volledige kopie van de videogame op schijf. Dit is vooral het geval als er onvoldoende vrije ruimte op de harde schijf is. U kunt games op schijven branden en de afbeeldingen eenvoudig verwijderen.

Hoe de afbeelding van het spel op te nemen?
Hoe de afbeelding van het spel op te nemen?

Noodzakelijk

  • - Astroburn Pro-programma;
  • - DAEMON Tools Lite-programma.

instructies:

Stap 1

Om het beeld van het spel op een schijf op te nemen, heb je een speciaal programma nodig, waarvan er één Astroburn Pro heet. Zoek het op internet, download en installeer het op uw computer.

Stap 2

Start Astroburn Pro. Selecteer in het hoofdmenu van het programma "Acties" en vervolgens - de optie "Brand de afbeelding op schijf". Er verschijnt een venster waarin u de parameters kunt instellen voor het opnemen van de afbeelding van het spel. Onderaan het venster staat een regel "Afbeelding", waarnaast de bladerknop.

Stap 3

Klik op deze knop en een bladervenster wordt geopend. Geef het pad naar de afbeelding van de gameschijf op. Selecteer het met de linkermuisklik. Klik onderaan het bladervenster op "Openen". Daarna wordt de game-afbeelding toegevoegd aan het opnamevenster.

Stap 4

Plaats een lege schijf in het optische station van uw computer. Wacht tot het afwikkelt. Zoek daarna in het programmavenster het gedeelte "Opnamesnelheid". Er zal een pijl naast staan. Klik op deze pijl en selecteer de minimale schrijfsnelheid. Hoewel het opnameproces aanzienlijk langer zal duren, wordt de kans dat het beeld met fouten wordt opgenomen, geminimaliseerd. Alle opties zijn nu geselecteerd. Druk gewoon op "Start".

Stap 5

Het proces van het branden van de afbeelding naar schijf begint. Het enige wat u hoeft te doen is wachten tot deze procedure is voltooid en de schijf uit de schijflade van uw computer verwijderen.

Stap 6

Als je een ISO-image van je spel moet branden, kun je het beste DAEMON Tools Lite gebruiken. Download het programma van internet. Installeer het op uw computer. Zorg ervoor dat u tijdens het installatieproces het item "Gratis licentie" aanvinkt. Start vervolgens uw computer opnieuw op.

Stap 7

Start het programma, het zal op de achtergrond draaien. Plaats een lege schijf in het station van uw computer. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding van het spel dat je wilt opnemen. Het contextmenu bevat het item "Schijfkopie branden". Klik in het volgende venster dat verschijnt op "Branden". Het proces van het branden van de game-image op schijf begint.

Aanbevolen: