Hoe Een Film Van Een Computer Naar Een Dvd Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Film Van Een Computer Naar Een Dvd Te Branden
Hoe Een Film Van Een Computer Naar Een Dvd Te Branden

Video: Hoe Een Film Van Een Computer Naar Een Dvd Te Branden

Video: Hoe Een Film Van Een Computer Naar Een Dvd Te Branden
Video: Ashampoo Burning Studio 6 FREE Uitleg Hoe Een Film DVD Branden 2024, April
Anonim

Dvd-stations die in moderne computers en laptops zijn geïnstalleerd, hebben de functie om bestanden naar schijven te schrijven. Om dit proces uit te voeren, kunt u de tools van de Windows-besturingssystemen of gespecialiseerde programma's gebruiken.

Hoe een film van een computer naar een dvd te branden
Hoe een film van een computer naar een dvd te branden

Noodzakelijk

Nero Burning Rom

instructies:

Stap 1

Gebruik Nero Burning Rom om gebrande gegevens van goede kwaliteit te garanderen. Download de demoversie van dit hulpprogramma als u niet van plan bent er constant mee te werken. Installeer het programma om extra opties uit te schakelen.

Stap 2

Start je computer opnieuw op. Voer de snelkoppeling uit naar het bestand nero.exe op het bureaublad. Er zijn twee hoofdalgoritmen voor het opnemen van videobestanden. Als u van plan bent films af te spelen met dvd-spelers en soortgelijke apparaten, selecteert u dvd-video in het snelstartmenu.

Stap 3

Vink het vakje naast 'Opnemen' aan. Klik op de knop Nieuw. Markeer in het linkermenu de map AUDIO_TS. Kopieer eventueel de gewenste audiofragmenten van de videobestanden erin. Kopieer de videoclips zelf naar de map VIDEO_TS. Gebruik de rechterkant van het Nero-werkvenster om de bestanden te vinden die u nodig hebt. Onthoud dat in dit geval alleen het VOB-formaat kan worden gebruikt.

Stap 4

Klik op de knop "Branden" en configureer de instellingen voor het branden van de schijf. Stel de gewenste snelheid in, selecteer het aantal exemplaren. Klik op de knop Branden. Controleer de opgenomen bestanden nadat het programma is afgelopen.

Stap 5

Als u bestanden met een andere indeling op een schijf wilt branden, selecteert u het item Gegevens-dvd in het menu Snel starten. Klik op de knop "Nieuw" en breng de vereiste videobestanden over naar het linkervenster van het programma.

Stap 6

In dit geval kunt u het selectievakje "Finaliseer schijf" uitschakelen. Hiermee kunt u in de toekomst bestanden aan dit medium toevoegen. Om bestanden af te spelen met een dvd-speler, is het beter om de sessie te beëindigen. Dit geldt met name bij het werken met relatief oude apparaten.

Stap 7

Klik op de knop "Branden" nadat u de bestanden hebt vermeld. Controleer de kwaliteit van de opgenomen gegevens door meerdere videobestanden te openen.

Aanbevolen: