Hoe Een Spel Van Een Computer Naar Een Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spel Van Een Computer Naar Een Schijf Te Branden
Hoe Een Spel Van Een Computer Naar Een Schijf Te Branden

Video: Hoe Een Spel Van Een Computer Naar Een Schijf Te Branden

Video: Hoe Een Spel Van Een Computer Naar Een Schijf Te Branden
Video: How to Copy Your Games From one Computer to Another - Uplay, Steam, Epic Games u0026 Origin Launchers 2024, April
Anonim

Het branden van videogames die op uw computer zijn opgeslagen op schijf, kan aanzienlijk ruimte vrijmaken op de harde schijf van uw computer. Nadat je het spel hebt opgenomen, kun je het immers van de harde schijf verwijderen.

Hoe een spel van een computer naar een schijf te branden
Hoe een spel van een computer naar een schijf te branden

Noodzakelijk

Computer, Alcohol 120%-programma, internettoegang, schijf

instructies:

Stap 1

Je hebt speciale software nodig om games op schijf te branden. Download het programma Alcohol 120% van internet en installeer het op uw computer. Start vervolgens uw pc opnieuw op en start Alcohol 120%. Na de eerste lancering maakt het programma virtuele schijven. Dit kan wat tijd kosten.

Stap 2

Vervolgens moet je het game-imagebestand naar schijf schrijven. Houd er rekening mee dat het in het ISO-beeldformaat of in een ander virtueel beeldformaat moet zijn. Plaats een lege schijf in het optische station van uw computer. Klik op de werkbalk aan de linkerkant op de regel "Brand afbeeldingen op schijf". Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Bladeren" en selecteer de game die je wilt opnemen. Klik vervolgens op "Volgende" en "Start". Het proces van het opnemen van het spel op de schijf begint, waarna een venster verschijnt met een melding over de succesvolle opname.

Stap 3

Als je spel gewoon naar je computer is gekopieerd, kun je het niet branden, omdat je het eerst moet converteren naar een virtueel beeldformaat. Plaats het spel in de schijf van uw computer. Selecteer in het menu van het programma Alcohol de optie "Beeldvorming". Klik in het volgende venster op "Start". Nadat het proces van het opnemen van de afbeelding van het spel is voltooid, wordt het spel op uw computer opgeslagen in de indeling van een virtuele afbeelding. Nu kun je dit spel van je computer naar schijf branden.

Stap 4

Verwijder de spelschijf uit het computerstation en plaats er een lege schijf in. Verder is de volgorde van acties hetzelfde als hierboven beschreven. Wanneer u op Bladeren klikt, opent u de map Mijn documenten en gaat u naar de map Alcohol 120%. Daar wordt het bestand van de virtuele afbeelding van het spel dat je hebt gemaakt opgeslagen.

Stap 5

Nadat de game op schijf is gebrand, verwijdert u de bestanden van de virtuele afbeelding van de game, u hebt ze niet langer nodig. De opgenomen spellen kunnen op de gebruikelijke manier op elke computer worden geïnstalleerd. U hoeft alleen maar de schijf in het pc-station te plaatsen en te wachten tot de "Installatiewizard" verschijnt. Dergelijke schijven zijn een absolute kopie van de originele spelschijven.

Aanbevolen: