Hoe Een Schijf Voor Een Radiobandrecorder Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Schijf Voor Een Radiobandrecorder Te Branden
Hoe Een Schijf Voor Een Radiobandrecorder Te Branden

Video: Hoe Een Schijf Voor Een Radiobandrecorder Te Branden

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Harde schijven vernietigen op locatie door IT-recycling. 2023, Februari
Anonim

Ooit was de radio in een auto een symbool van status en luxe. Tegenwoordig zijn die modellen van radiobandrecorders die eerder werden bewonderd en gedroomd, verouderd tegen de achtergrond van volwaardige automediaspelers. Maar niet alle mensen jagen op technische vooruitgang. Velen zijn best tevreden met cd's, daarom worden ze vaak geconfronteerd met de noodzaak om een ​​schijf voor een radiobandrecorder te branden.

Hoe een schijf voor een radiobandrecorder te branden
Hoe een schijf voor een radiobandrecorder te branden

instructies:

Stap 1

Om een ​​schijf voor uw radio te branden die deze zeker zal lezen, zoekt u op internet naar een gebruikershandleiding voor uw spelermodel. Of, als je het hebt vanaf het moment van aankoop, gebruik het dan. Vind informatie over de afspeelformaten die door uw radio worden ondersteund. De meest voorkomende en meest voorkomende formaten die worden afgespeeld door radiobandrecorders:

• WAV;

• CDA;

• MP3.

Het CDA-formaat is een gewone muziek-cd. De andere twee formaten vereisen specifieke decoders voor het afspelen.

Stap 2

Om een ​​schijf te branden, downloadt en installeert u software voor het branden van cd's op uw computer. Er zijn veel vergelijkbare programma's: Astonsoft DeepBurner, Ashampoo Burning Studio, Free Easy CD DVD Burner, Small CD-Writer, CDBurnerXP, Nero en anderen. We zullen verdere acties beschrijven aan de hand van het voorbeeld van een programma van Ashampoo.

Stap 3

Plaats de schijf in uw cd-r- of cd-rw-station en start uw cd-brandsoftware. Aan de linkerkant van het venster is er een optie "Muziek branden", door erop te klikken ziet u een lijst met opdrachten, bijvoorbeeld "Audio-cd maken" en "MP3-schijf maken". U kunt van deze mogelijkheden profiteren en een schijf voor een radiobandrecorder branden van alle audiotracks van verschillende formaten die zich op de harde schijf van uw computer bevinden. Het Burning Studio-programma zal ze zelf hercoderen naar MP3-formaat, nadat u wordt gevraagd om de coderingskwaliteit op te geven. Het hercoderen van de muziek zelf zal echter enige tijd duren en het resulterende geluid is mogelijk niet erg helder. Behalve wanneer uw radio alleen het audio-cd-formaat ondersteunt. Selecteer in dit geval de juiste opdracht in het menu.

Stap 4

Het is gemakkelijker om een ​​schijf voor de radio te branden via het submenu "Bestanden en mappen branden" - "Een nieuwe schijf branden". Voeg in dit geval gewoon MP3- en WAV-bestanden toe aan de opnamelijst en volg de verdere instructies van het programma. De radiobandrecorder zal de op deze manier opgenomen schijf met succes afspelen.

Populair per onderwerp