Hoe Antivirus Te Hervatten

Inhoudsopgave:

Hoe Antivirus Te Hervatten
Hoe Antivirus Te Hervatten

Video: Hoe Antivirus Te Hervatten

Video: Hoe Antivirus Te Hervatten
Video: How The Immune System ACTUALLY Works – IMMUNE 2024, Mei
Anonim

De hervatting van het antivirusprogramma gaat meestal gepaard met een verlenging of aankoop van een licentie. Meestal wordt daarna het downloaden van updates beschikbaar.

Hoe antivirus te hervatten
Hoe antivirus te hervatten

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw licentie is verlopen, maak vervolgens verbinding met internet en ga in uw browser naar de website van de ontwikkelaar van het antivirusprogramma dat op uw computer is geïnstalleerd. Ga naar het gedeelte licenties en selecteer vervolgens de optie om te verlengen of te kopen, afhankelijk van of u eerder een proefversie of een volledige versie hebt gebruikt. Als u eerder een licentiesleutel hebt gekocht, selecteert u de verlengingsoptie.

Stap 2

Selecteer het type softwareproduct. Let ook op de overeenstemming van de volledige naam van de programmaversie, aangezien deze overeen moet komen met de antivirussoftware die op uw computer is geïnstalleerd. Lees daarna aandachtig de voorwaarden met betrekking tot de aankoop van de licentie.

Stap 3

Ga naar de pagina voor het genereren van een betaaldocument en sla het op uw harde schijf op als bestand. Kies een betaalmethode die wordt ondersteund door de ontwikkelaar. U kunt een bankkaart, Yandex. Money, webgeld enzovoort gebruiken, afhankelijk van de verstrekte regels.

Stap 4

Open de betaalpagina. Als het geen knop heeft om het virtuele toetsenbord te starten, opent u het vanuit het toegankelijkheidsmenu van uw computer. Dit is te wijten aan het feit dat wanneer u de details invoert, er mogelijk een spywareprogramma op uw computer draait dat toetsaanslagen controleert.

Stap 5

Voer de gegevens in van het betaalinstrument dat u hebt gekozen en zorg ervoor dat u de echte gegevens van de betaler invoert. Bevestig de betaling, waarna u een licentiesleutel voor uw antivirussoftware ontvangt. Voer het in het juiste formulier in en start, indien nodig, uw computer opnieuw op. Download de updates van de antivirusdatabase nadat de toepassing is hervat.

Aanbevolen: