Hoe Word-bestanden Over Te Zetten Naar IPad

Inhoudsopgave:

Hoe Word-bestanden Over Te Zetten Naar IPad
Hoe Word-bestanden Over Te Zetten Naar IPad

Video: Hoe Word-bestanden Over Te Zetten Naar IPad

Video: Полноценный Microsoft Office (Word, Exel, PowerPoint) на IPad, IPhone, iOS 2022, November
Anonim

Veel moderne computergebruikers worden geconfronteerd met het probleem van het uitwisselen van bestanden tussen verschillende apparaten, bijvoorbeeld een laptop en een iPad.

Hoe Word-bestanden over te zetten naar iPad
Hoe Word-bestanden over te zetten naar iPad

instructies:

Stap 1

Als u een laptop of Mac-desktop bezit, kunt u Word-bestanden downloaden naar iPad met behulp van de iTunes-mediaspeler. De iTunes Home Sharing-functie via wifi biedt toegang tot één bestandsopslag voor mobiele Apple-apparaten: Mac-laptops, iPod-mediaspelers, iPhones en iPads. Deze manier van gegevensoverdracht geeft niet alleen toegang tot documenten op verschillende apparaten, maar maakt het ook gemakkelijk om de bestanden waarmee u werkt te synchroniseren.

Stap 2

Profiteer van online datastores. Met de meeste van deze bronnen kunt u gratis meerdere GB aan informatie op een externe server opslaan. Registreer bij Dropbox, Filestream, SkyDrive, Yandex.Disk of een andere opslag. Kopieer het Word-bestand naar de kluis. Open de startpagina van de geselecteerde bron in de iPad-browser, voer het wachtwoord in en open de map met uw bestanden. U kunt het Word-document nu downloaden naar uw tablet. Voor het gemak van het gebruik van dergelijke bronnen kunt u clientprogramma's voor online opslag downloaden en installeren op de iPad.

Stap 3

Stuur uzelf een e-mail met een bijgevoegd tekstbestand. De brief kan van het ene adres naar het andere worden verzonden, of u kunt eenvoudig een concept opslaan met een Word-bestand. Ga op iPad naar je inbox en download het bijgevoegde document. Als u het document alleen wilt lezen, gebruikt u de e-mailfunctie "Bekijken". Helaas kunt u geen wijzigingen aanbrengen in een document dat op deze manier is geopend.

Stap 4

Op iPad kunnen Word-documenten worden bekeken met goodreader, phonedrive, iFile, iFiles. U kunt de inhoud van Word-bestanden bewerken en in hetzelfde formaat opslaan, bijvoorbeeld met de gratis teksteditor Documenten 2.

Populair per onderwerp