Hoe Codes In Te Voeren Op Diablo

Inhoudsopgave:

Hoe Codes In Te Voeren Op Diablo
Hoe Codes In Te Voeren Op Diablo

Video: Hoe Codes In Te Voeren Op Diablo

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Все 100 beyblade burst Qr-коды -- BEYBLADE BURST SURGE APP QR-CODES 1 часть 2023, Februari
Anonim

Alle computerspellen kunnen worden voltooid met behulp van cheatcodes, die het proces van het voltooien van een of andere fase aanzienlijk vergemakkelijken. Hoe doe je dit in een game die zo populair is als Diablo?

Hoe codes in te voeren op Diablo
Hoe codes in te voeren op Diablo

Het is nodig

Programma Kunstgeld

instructies:

Stap 1

Druk op Enter om snel ervaring op te doen in Diablo 2: Lord of Destruction in de spelmodus. Voer in het venster dat verschijnt Spelers # in, vervang het rooster door een waarde in het bereik van 1 tot 8. Dit zal het spel "bedriegen", dat spelers nu als sterker zal herkennen door hun aantal te verhogen. Als je van plan bent om een ​​klein aantal monsters onder ogen te zien, voer dan een waarde van 8 in, en als je met bazen bent, dan 1. In dit geval zal de overwinning gemakkelijker zijn.

Stap 2

Probeer het ArtMoney-programma te gebruiken om de waarde van deze of gene indicator te wijzigen. Om dit te doen, download het van een willekeurige torrent, controleer op virussen, installeer en voer het uit nadat je het spel hebt geopend. Selecteer in de Diablo Processen, zoek in het spel naar de waarde van de parameter die je zou willen veranderen.

Stap 3

Open het zoeken naar waarden, configureer het en voer dit nummer daar in. Filter de resultaten. Ga dan weer naar het spel, zorg ervoor dat deze waarde vanzelf verandert. Filter Art Money uit voor het nieuwe nummer. Herhaal dit meerdere keren totdat je nog één resultaat over hebt. Verander het, open het spel en sla je voortgang op.

Stap 4

Maak een nieuw tekstdocument met de naam command.txt. Plak het volgende erin:

multitest; cowquest; theoquest; bardtest.

Maak een ander bestand, secret.txt, schrijf de volgende tekst erin en behoud de positie van de woorden in de kolom:

multitest

koezoektocht

theoloog

bardtest

Stap 5

Sla de bestanden op in de map hellfire.

Stap 6

Onthoud dat veel versies van dit specifieke computerspel geen cheatcodes hebben. Ook kan het gebruik ervan in andere versies instabiliteit van het programma veroorzaken, dus het is het beste om Art Money te gebruiken om bepaalde indicatoren te wijzigen. Vergeet niet om je voortgang vaker op te slaan.

Populair per onderwerp