Downloaden Hervatten

Inhoudsopgave:

Downloaden Hervatten
Downloaden Hervatten

Video: Downloaden Hervatten

Video: Downloaden Hervatten
Video: Limcosport 2020: Karolien Rector, MSc 2024, Mei
Anonim

De meeste internetgebruikers downloaden er actief allerlei soorten inhoud van: muziek, films, boeken, afbeeldingen, enz. Als de download plotseling wordt onderbroken, kan deze eenvoudig worden hervat.

Hoe het downloaden te hervatten
Hoe het downloaden te hervatten

instructies:

Stap 1

Downloaden is de gemakkelijkste en snelste manier om de gewenste inhoud van internet te krijgen. Kleine bestanden vereisen meestal geen installatie van speciale programma's. Als tijdens het ontvangen de internetverbinding werd onderbroken en de overdracht werd onderbroken, roept u de volledige lijst met gedownloade bestanden op door op Ctrl + J te drukken om het downloaden te hervatten. Zoek daarna het gewenste bestand erin en klik op het pauzepictogram of "Doorgaan met downloaden". Het downloaden van het bestand gaat verder waar het was gestopt.

Stap 2

Als je torrent-clients gebruikt om bulkbestanden te downloaden, is het nog gemakkelijker om de download te hervatten. In dit geval kan het stoppen van de overdracht van bestanden zowel gebeuren om technische redenen buiten uw wil (bijvoorbeeld problemen met de internetverbinding) als als gevolg van uw acties. Soms moeten downloads tijdelijk worden onderbroken om de browsersnelheid te verbeteren. Open hiervoor de torrent-client, selecteer het pauzeteken op het configuratiescherm en klik erop.

Stap 3

Om een gestopte download in een torrent-client te hervatten, doe je hetzelfde: roep de programma-interface op en klik opnieuw op het pauzepictogram. Daarna gaat het downloaden van het bestand verder. Als u downloadprogramma's gebruikt (waarvan wordt aangenomen dat ze het downloaden van bestanden sneller en betrouwbaarder maken), zal de procedure vrijwel hetzelfde zijn. Dergelijke software werkt in de automatische modus en laadt standaard bestanden met behulp van de modules. Als u onvoltooide downloads in de interface aantreft, selecteert u deze met een enkele klik en klikt u vervolgens op "Start".

Aanbevolen: