Wat Is Candybar?

Wat Is Candybar?
Wat Is Candybar?

Video: Wat Is Candybar?

Video: Wat Is Candybar?
Video: Оформление Дня Рождения. Как оформить CandyBar? Секреты декораторов.Happy Decor 2024, Mei
Anonim

Monoblock is een relatief nieuw type personal computer. Uiterlijk ziet het eruit als een gewone LCD-monitor. Maar in feite is er binnenin de vulling van een moderne krachtige computer verborgen. Monoblokken hebben zowel een aantal voordelen als enkele nadelen.

monoblok
monoblok

De belangrijkste voordelen van monoblokken houden verband met hun compactheid. In tegenstelling tot een personal computer nemen ze minder ruimte in beslag en zijn ze vrij van een reeks draden. In monoblocks worden vaak componenten uit laptops gebruikt. Ze zijn kleiner van formaat, geluidsarm en laag in stroomverbruik.

Monoblock is modern, stijlvol en esthetisch. Ze passen gemakkelijk in het interieur en hebben geen aparte ruimte nodig. Het is ook vermeldenswaard dat monoblocks zijn uitgerust met ingebouwde luidsprekers, die zeker slechter zijn dan een extern geluidssysteem, maar beter dan laptopluidsprekers.

Daarnaast zijn monoblocks vaak uitgerust met touchscreens, wat ze qua functionaliteit een onvergelijkbaar apparaat maakt en veel nieuwe mogelijkheden opent voor de gebruiker.

De nadelen van monoblokken zijn onder meer hun relatief hoge kosten. Een laptop met een vergelijkbare vulling kan bijvoorbeeld 20-40% goedkoper zijn dan een candybar, en als deze is uitgerust met een touchscreen, zal de prijs nog hoger zijn.

Een ander nadeel is het probleem van reparatie en upgrade. In een gewone pc kun je altijd zelf graven, een onderdeel vervangen, een extra harde schijf installeren, enz. Dit werkt niet met een candybar. In geval van een storing moet het naar een servicecentrum worden gebracht en als u de prestaties wilt verbeteren, moet u het apparaat volledig vervangen.

De compactheid van monoblocks is zeker inferieur aan laptops. Je kunt zo'n apparaat niet meenemen op de weg. Een monoblock is meer geschikt voor mensen die een volledig functionele computer nodig hebben die niet veel ruimte in beslag neemt en goed in het interieur past. Hierdoor worden all-in-one pc's steeds vaker gebruikt in kantoorapparatuur waar het vereist is dat de compactheid van een laptop wordt gecombineerd met hoge prestaties en esthetische kwaliteiten.

Aanbevolen: