Hoe Codes In Te Voeren Voor Sims 3

Inhoudsopgave:

Hoe Codes In Te Voeren Voor Sims 3
Hoe Codes In Te Voeren Voor Sims 3

Video: Hoe Codes In Te Voeren Voor Sims 3

Video: The Sims 3 Expansion Codes 2022, December
Anonim

De Sims 3 is het vervolg op de Sims-serie computerspellen in het genre van levenssimulatie, ontwikkeld door The Sims Studio. Elke Sim heeft behoeften waaraan moet worden voldaan voor zijn productieve leven. Dit alles vraagt ​​veel speeltijd. Om het spel gemakkelijker te maken, zijn er speciale codes waarmee je je Sim in een paar seconden goed gevoed, gelukkig en rijk kunt maken.

Hoe codes in te voeren voor Sims 3
Hoe codes in te voeren voor Sims 3

Het is nodig

De Sims 3 geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Start het Sims 3-spel.

Stap 2

Open het code-invoervenster, hiervoor moet u de toetsencombinatie (tegelijkertijd) typen: Ctrl + Shift + C. Er verschijnt een blauw veld bovenaan het scherm. In Windows Vista is het soms moeilijk om dit veld aan te roepen, dus u kunt proberen de volgende combinatie te typen: Ctrl + Windows + Shift + C.

Stap 3

Om het budget van een Sim te verhogen, voert u Kaching in, deze code geeft het gezin 1.000 Simdollars, of Motherlode - het geeft het gezin 50.000 Simdollars.

Stap 4

Om 2500 gelukspunten aan een Sim toe te voegen, voer je shazaam in.

Stap 5

Voer testingcheatsenabled [true / false] in om de ontwikkelaarsmodus in te schakelen. Hij geeft je extra opties. Als je bijvoorbeeld de Shift-toets ingedrukt houdt, kun je overal klikken om de Sim daarheen te verplaatsen, en door op de Sim zelf te klikken, kun je zijn karakter, uiterlijk en leeftijd veranderen.

Stap 6

Gebruik dezelfde code, houd Shift ingedrukt en klik op de mailbox, en je krijgt de volgende opties te zien: kies een carrière, schakel behoeften uit (voor de hele gamefamilie), bel een gast, maak iedereen blij, vind vrienden, krijg om iedereen te kennen, bel een personage (komt op bezoek bij willekeurige held).

Stap 7

Om een ​​sim dun of, omgekeerd, dik te maken, gebruik je de code: Change Fit - Get Thin / Get Fat.

Stap 8

Met behulp van de code kun je de kleding van je Sim veranderen. Om dit te doen, voer je een van de volgende codes in: Verander pak - Zwangerschap of Pyjama - zal de Sim in moeders kleding of pyjama veranderen; Simsuit of Workout - verandert in een badpak of trainingspak; Ondergoed of Naakt - verander Sim in ondergoed of maak hem naakt; met Formed - de sim verandert in formele kleding; Casual 1 - verander in vrijetijdskleding.

Stap 9

Voer de volgende codes in om je Sim ziek te maken: MakeMeSick Tester - Geef me een verkoudheid - Sim zal verkouden worden; Geef me de griep - word ziek van de griep, ochtendmisselijkheid - hij zal worden gekweld door ochtendmisselijkheid en braken van zwangere vrouwen; Voedselvergiftiging - Sim wordt vergiftigd; Longontsteking - Krijgt longontsteking.

Stap 10

Er zijn verschillende manieren om de gezinssamenstelling van een geselecteerde Sim te wijzigen. Add Neighbot To Family - voegt servicepersoneel toe aan de familie. Om een ​​nieuw lid aan de familie van de Sim toe te voegen, moet je een van de volgende codes invoeren: Nieuwe peuterjongen / meisje / kindjongen (meisje) / nieuwe tienerman (vrouw) / nieuwe volwassen man (vrouw) / nieuwe oudere man (Vrouw). Ze voegen een peuterjongen, peutermeisje, kindjongen (meisje), tienerjongen (meisje) toe; een volwassen man (vrouw); oude man (oude vrouw). De New Baby-code is gericht op het krijgen van een baby; toont de geboortecode van de baby Cinecam Baby; en zwanger worden - aanbiedingen om te kiezen van wie de Sim zwanger wordt.

Stap 11

Voer de volgende codes in om je Sim nieuwe vrienden te laten ontmoeten of populairder te maken: Interactie debuggen - Opvrolijken - hiermee kun je een andere Sim opvrolijken, een andere Sim opvrolijken; Geef invloedspunten - voeg 1000 invloedspunten toe aan de sim; Display - Debug - Show Sims Gender Pref - laat zien aan wie de sim de voorkeur geeft (mannen, vrouwen of beide); Maak Sim mijn contactpersoon - laat je kennismaken met de geselecteerde sim en bouw een goede relatie met hem op; Maak me vriendelijk voor iedereen hier - Goede relaties met bekende Sims op het terrein.

Stap 12

Naast alle bovenstaande codes zijn er ook hele grappige. Voer bijvoorbeeld Kill - Die By Flies in en de Sim wordt aangevallen door insecten/vliegen en gaat dood; Maak vampier - maakt van een Sim een ​​vampier; Burnt Skin-code zorgt ervoor dat de sim er verbrand uitziet; Make Me Alien Pregnant - maakt je zwanger van buitenaardse wezens; Rodney's Death Creator-code vraagt ​​je om te kiezen hoe je je Sim vermoordt.

Stap 13

Onthoud dat u de code moet activeren met de "Enter"-toets, en het invoerveld kan worden verborgen met de "Esc"-toets.

Populair per onderwerp