Hoe De Fout "Geen Win32-toepassing" Op Te Lossen

Inhoudsopgave:

Hoe De Fout "Geen Win32-toepassing" Op Te Lossen
Hoe De Fout "Geen Win32-toepassing" Op Te Lossen

Video: Hoe De Fout "Geen Win32-toepassing" Op Te Lossen

Video: How to Remove ANY Virus from Windows 10 in ONE STEP in 2021 2022, December
Anonim

De fout "Dit programma is geen Win32-toepassing" treedt vaak op na het installeren van nieuwe hulpprogramma's. Om het te repareren, moet u een andere versie van het programma opnieuw installeren of downloaden, aangezien dit bestand niet geschikt is om te worden uitgevoerd in het geïnstalleerde besturingssysteem (OS).

Hoe de fout "Geen win32-toepassing" op te lossen
Hoe de fout "Geen win32-toepassing" op te lossen

instructies:

Stap 1

De fouttekst "Geen Win32-toepassing" treedt op in Windows-besturingssystemen wanneer u een toepassing probeert uit te voeren die niet bedoeld is voor gebruik op een Microsoft-systeem en is gemaakt voor andere besturingssystemen, zoals Linux. Als het programma dus niet geschikt is voor Windows, kunt u het niet uitvoeren en moet u een andere versie van het hulpprogramma downloaden.

Stap 2

Deze fout kan ook optreden als het programmabestand is beschadigd tijdens het downloaden, uitpakken of installeren. Als het hulpprogramma met succes is uitgepakt, maar daarna niet start, verwijdert u het programma en installeert u het opnieuw met behulp van het installatiebestand.

Stap 3

Als u na het opnieuw installeren dezelfde foutmelding krijgt, moet u het installatiebestand opnieuw downloaden. Zoek hiervoor het gewenste programma op internet en herhaal het downloaden van de site zonder het proces te onderbreken of het browservenster te sluiten. Nadat de download is voltooid, voert u het resulterende bestand uit en installeert u het opnieuw.

Stap 4

Als er een foutmelding verschijnt na het uploaden van een nieuw bestand, probeer dan een andere versie van het hulpprogramma te downloaden van een andere bron op internet.

Stap 5

Probeer de app in de compatibiliteitsmodus uit te voeren. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het uitvoerbare bestand dat wordt gestart en klikt u op "Eigenschappen". Ga naar het tabblad Compatibiliteit en vink het vakje Dit programma uitvoeren in compatibiliteitsmodus aan. Selecteer daarna een eerdere versie van het besturingssysteem en probeer opnieuw te starten.

Populair per onderwerp