Hoe Het Scherm Helderder Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Scherm Helderder Te Maken?
Hoe Het Scherm Helderder Te Maken?

Video: Hoe Het Scherm Helderder Te Maken?

Video: De beste aanpak voor ontwerptekeningen – ontwerpen doe je zo 2022, November
Anonim

Als u in verschillende omstandigheden met een laptop werkt (buiten, op kantoor, in een appartement), is het voor een betere weergave van informatie op het scherm raadzaam om de helderheid van de monitor te wijzigen. Dit zorgt ervoor dat u op een zonnige dag uw ogen niet hoeft te belasten, iets probeert te zien op het scherm en op kantoor - om uw ogen te laten rusten van de verhoogde helderheid van het beeld. Houd er rekening mee dat het verhogen van de helderheid van het scherm het stroomverbruik verhoogt. Zo wordt de levensduur van een laptop op een enkele batterijlading aanzienlijk verkort.

Hoe het scherm helderder te maken?
Hoe het scherm helderder te maken?

Het is nodig

Systeem verandert de helderheid van de laptopmonitor

instructies:

Stap 1

Om de helderheidswaarde te wijzigen, moet u op het menu "Start" klikken - selecteer het item "Configuratiescherm" - in het geopende venster selecteert u het gedeelte "Systeem en beveiliging" - het item "Voeding". Als uw laptop software ondersteunt om de helderheid van de monitor te wijzigen, ziet u in het geopende venster een schuifregelaar die verandert wat leidt tot een toename of afname van de helderheid.

Stap 2

Als u de schuifregelaar naar rechts verplaatst, wordt de helderheid verhoogd en naar links wordt de helderheid verlaagd. Als uw laptop deze functie niet ondersteunt (programmatisch wijzigen van de helderheid), kan de helderheid van de monitor worden gewijzigd met behulp van de laptopfunctietoetsen - Fn en de helderheidspictogrammen, die zich meestal op de toetsenbordpijlen bevinden.

Stap 3

Om meer stroom te besparen en de levensduur van de batterij te verlengen, zal uw besturingssysteem uw monitor na een bepaalde tijd automatisch dimmen. U kunt de waarden van deze parameters wijzigen. Ze worden ingesteld in hetzelfde venster "Eigenschappen: Voeding". Ook in dit venster kunt u de parameters configureren, niet alleen voor de batterijmodus, maar ook voor het lichtnet. Sla de wijzigingen op nadat u de energie-instellingen van de laptop hebt gewijzigd. Nadat u op de knop "OK" hebt geklikt, worden deze parameters automatisch gewijzigd.

Populair per onderwerp