Het Schermtoetsenbord Inschakelen

Inhoudsopgave:

Het Schermtoetsenbord Inschakelen
Het Schermtoetsenbord Inschakelen

Video: Het Schermtoetsenbord Inschakelen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Toetsenbordinstelling in Windows 10 2023, Februari
Anonim

Het inschakelen van het schermtoetsenbord is een standaardprocedure voor alle versies van Windows-besturingssystemen. Deze functie kan handig zijn als een normaal toetsenbord niet goed werkt. De operatie vereist geen tussenkomst van extra software en wordt uitgevoerd door standaard middelen van het systeem zelf.

Het schermtoetsenbord inschakelen
Het schermtoetsenbord inschakelen

instructies:

Stap 1

Gebruik de zoekfunctie om het schermtoetsenbord in te schakelen. Open hiervoor het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken en typ "toetsenbord op het scherm" in het tekstveld van de zoekbalk. Bevestig de geselecteerde actie door op de knop "Zoeken" te klikken en de gevonden link uit te vouwen.

Stap 2

Gebruik een alternatieve methode om het schermtoetsenbord in te schakelen. Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Alle programma's. Vouw de koppeling Standaard uit en vouw het knooppunt Toegankelijkheid uit. Selecteer het item "Schermtoetsenbord".

Stap 3

Open het menu "Opties" in het toetsenbordvenster dat wordt geopend en pas het selectievakje toe in de regel met de gewenste instellingen: - toetsen indrukken - softkeys gebruiken bij het invoeren van tekst; - de aanwijzer boven de toetsen houden - de muiscursor gebruiken wanneer het invoeren van tekst; - scantoetsen - voor automatische selectiegebieden van mogelijke introductie van toetsenbordsymbolen. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 4

Configureer geavanceerde instellingen voor het schermtoetsenbord. Om toetsaanslagen vergezeld te laten gaan van een geluid, schakelt u het selectievakje in de regel "Geluidsbevestiging" in en bevestigt u uw keuze door op de OK-knop te drukken. Als u numerieke tekens wilt gebruiken bij het typen, schakelt u het selectievakje in de regel "Numeriek toetsenblok inschakelen" in en past u de wijzigingen toe door op de knop OK te klikken.

Stap 5

Gebruik de functie voor tekstvoorspelling om mogelijke woordvariaties weer te geven die de gebruiker aan het typen is. Om dit te doen, moet u in het menu "Opties" het selectievakje in de regel "Tekstvoorspelling gebruiken" toepassen en de toepassing van de aangebrachte wijzigingen bevestigen door op de knop OK te klikken. Deselecteer de regel "Spatie invoegen na voorspelde woorden" als u niet van plan bent deze functie in de automatische modus te gebruiken en bevestig uw keuze door op OK te klikken.

Populair per onderwerp