Hoe USB-foutopsporingsmodus In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe USB-foutopsporingsmodus In Te Schakelen
Hoe USB-foutopsporingsmodus In Te Schakelen

Video: Hoe USB-foutopsporingsmodus In Te Schakelen

Video: Hoe USB-foutopsporingsmodus In Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

Het inschakelen van de USB-foutopsporingsmodus op mobiele Android-apparaten is meestal vereist voor rooten. Deze procedure is niet moeilijk voor een gewone gebruiker en vereist geen extra software.

Hoe USB-foutopsporingsmodus in te schakelen
Hoe USB-foutopsporingsmodus in te schakelen

instructies:

Stap 1

Open op een mobiele telefoon met Android het hoofdmenu van het apparaat en ga naar het item "Instellingen". Vouw de koppeling Toepassingen uit en vouw het knooppunt Ontwikkeling uit. Zoek de regel "USB-foutopsporing" en pas het selectievakje erop toe.

Stap 2

Op een Android-tablet moet u eerst op de klok rechtsonder in het scherm tikken. Klik daarna op het pictogram voor beheer van mobiele apparaten onder de klok en open de link "Instellingen" in het menu dat wordt geopend.

Stap 3

Vouw het knooppunt Toepassingen uit in het vervolgkeuzemenu aan de linkerkant van het scherm. Selecteer het gedeelte Ontwikkeling in het volgende submenu en pas het selectievakje in de rij USB-foutopsporing toe.

Stap 4

Om rootrechten op een mobiel apparaat te verkrijgen, downloadt en installeert u de speciale SuperOneClick-toepassing op uw computer. Houd er rekening mee dat de installatie van deze applicatie op het Windows XP-besturingssysteem de pre-installatie van NetFrameWork versie 2.0 of hoger vereist.

Stap 5

Schakel de USB-foutopsporingsmodus op de smartphone uit en sluit het apparaat aan op de desktopcomputer met de speciale meegeleverde USB-kabel. Gebruik de Root-opdracht in het hoofdvenster van de SuperOneClick-toepassing en wacht tot het bericht Wachten op apparaat verschijnt.

Stap 6

Schakel de USB-foutopsporingsmodus opnieuw in op het mobiele apparaat zoals hierboven beschreven en wacht tot het bericht ADB-server starten verschijnt. Schakel de foutopsporingsmodus opnieuw uit en schakel deze een tweede keer in. Schakel de USB-foutopsporingsfunctie nog een laatste keer uit. Houd er rekening mee dat de laatste actie moet worden uitgevoerd voordat het volgende bericht Wachten op apparaat verschijnt, anders moet de procedure voor het verkrijgen van root-toegang tot de bronnen van het mobiele apparaat worden herhaald.

Aanbevolen: