Hoe Gratis Antivirus Op Een Laptop Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Gratis Antivirus Op Een Laptop Te Installeren
Hoe Gratis Antivirus Op Een Laptop Te Installeren

Video: Hoe Gratis Antivirus Op Een Laptop Te Installeren

Video: Hoe Gratis Antivirus Op Een Laptop Te Installeren
Video: How to install Avast Free Antivirus on Windows 10 2024, April
Anonim

Een laptop, niet minder dan een personal computer, heeft bescherming nodig tegen virus- en hackeraanvallen. Daarom is het verstandig om jezelf tegen deze dreiging te beschermen met behulp van een speciaal programma - antivirus. Maar waar kun je het gratis downloaden en installeren? Kun je legaal gratis een volwaardige antivirus gebruiken? We zullen hier in dit artikel over praten.

Hoe gratis antivirus op een laptop te installeren
Hoe gratis antivirus op een laptop te installeren

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om gratis antivirussoftware voor laptops te downloaden. De allereerste en meest voor de hand liggende is om een proefversie van een betaald product te gebruiken. Dr. Web, Kaspersky en andere giganten van de antivirusmarkt bieden proefversies met volledige functionaliteit. Dergelijke leveringsopties van het programma vereisen geen kosten van uw kant, behalve de tijd voor het downloaden. En u kunt ze rechtstreeks downloaden van de officiële website van de fabrikant.

U wordt 30-60 dagen beschermd, afhankelijk van de fabrikant, met een volledig functionele antivirus. Velen van hen publiceren trouwens in verschillende tijdschriften verlengingscodes over computerspellen en andere soortgelijke computeronderwerpen. Dergelijke sleutels verschijnen vaak op forums op internet.

Stap 2

Download en installeer gewoon de absoluut gratis antivirus van Avast of AVG. Deze producten zijn bijna net zo goed als hun betaalde concurrenten. Voor een thuislaptop zou dit de perfecte keuze zijn. Maar wees voorzichtig, de knoppen voor het downloaden van de gratis versie en de betaalde versie kunnen in de buurt zijn - lees de labels.

Beeld
Beeld

Stap 3

Er is nog een andere manier om gratis een commerciële, betaalde versie van antivirus te krijgen. Om dit te doen, moet u zich registreren in het bètatestersprogramma van het ontwikkelaarsbedrijf. Op deze manier kunt u met name de nieuwste versies krijgen van een volledig uitgeruste commerciële antivirus. Zoek het item "Bètatesten" onderaan de officiële website van het bedrijf en lees de algemene voorwaarden. Er is een risico om een "ruwe" versie via het bètakanaal te krijgen, maar het is niet geweldig. Maar je gebruikt betaalde antivirus gratis en volledig legaal!

Aanbevolen: