Hoe Een Frame In Het "Woord" In Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Frame In Het "Woord" In Te Voegen
Hoe Een Frame In Het "Woord" In Te Voegen

Video: Hoe Een Frame In Het "Woord" In Te Voegen

Video: DIY Kamer Decoratie! 10 DIY Kamer Decoratie Ideëen for Tieners! (DIY Muur Decoratie, Kussens, etc.) 2022, November
Anonim

De Word-editor biedt volop mogelijkheden voor tekstopmaak. In het bijzonder kan het worden benadrukt door te decoreren met een frame. U kunt het document met eenvoudige lijnen overtrekken met een enkele klik op een knop, het zal iets meer tijd kosten om een ​​mooi kader in te voegen.

Hoe een frame in te voegen in
Hoe een frame in te voegen in

Maak een kader in het "Woord"

Open eerst het "Woord" en schrijf de tekst. Zoek nu in het menu "ontwerp", voor oudere versies van de editor "formaat" - in de rechterhoek open het venster "paginaranden" of "randen en vullingen". Begin met het maken van een frame - selecteer de kleur, breedte en het type lijn, het type frame zelf: eenvoudig, driedimensionaal, schaduw. "Word" biedt opties voor framing:

- eenzijdig;

- dubbelzijdig;

- Drieweg.

Stel de instellingen in en klik op "ok" - het frame is klaar. Als u een mooi kader wilt maken, zoek dan het item "afbeeldingen" in het menu "paginaranden", kies degene die bij u past uit de voorgestelde opties en versier de tekst. Om een ​​apart stuk tekst met randen te markeren, selecteert u het, selecteert u in de instellingen "rand" - "paragraaf" en klikt u op "ok".

Je kunt ook "de andere kant op" - zoek het frame in de sjablonen die door de editor worden aangeboden, voeg het in het document in en schrijf de tekst erin. Open hiervoor de optie "maken", typ in het zoekvak: randen, kader, briefpapier en selecteer de gewenste optie uit de ontvangen opties.

Hoe maak je een mooie lijst

Als u uw tekst mooi wilt ontwerpen, download dan kant-en-klare kaders van internet, sla ze op uw computer op en voeg ze vervolgens in uw document in. Dit is niet moeilijk om te doen. Open de editor met de kant-en-klare tekst, klik op het pictogram "invoegen", selecteer de optie "afbeelding" en laad deze van uw computer. Werk er nu mee - klik op het pictogram "werken met tekenen", selecteer stroomlijnen "achter de tekst", knijp of rek het frame uit en stel de gewenste afmetingen in breedte en hoogte in. Je kunt het van links naar rechts, van boven naar beneden verschuiven, dit is waar de bewerking eindigt.

Populair per onderwerp