Hoe Jezelf Te Snijden In Photoshop Cs4

Inhoudsopgave:

Hoe Jezelf Te Snijden In Photoshop Cs4
Hoe Jezelf Te Snijden In Photoshop Cs4

Video: Hoe Jezelf Te Snijden In Photoshop Cs4

Video: Hoe Jezelf Te Snijden In Photoshop Cs4
Video: How to Cartoon Yourself (#1 Step-by-Step PHOTOSHOP Tutorial) 2024, Mei
Anonim

Als vroeger werd gezegd dat de beste vrienden van een meisje diamanten zijn, kan nu de beste vriend van een modern meisje met recht als Photoshop worden beschouwd. Hij zal helpen om de kringen onder de ogen te verbergen en het overtollige van de zijkanten op te rapen. En als je jezelf wilt zien tegen de achtergrond van een oud kasteel of een bloemenweide, dan helpt Photoshop je daarbij. Jezelf uit de ene foto knippen en op een andere plakken is vrij eenvoudig.

Hoe jezelf te snijden in Photoshop cs4
Hoe jezelf te snijden in Photoshop cs4

Noodzakelijk

Photoshop CS4

instructies:

Stap 1

Kies een foto waar je jezelf uit wilt snijden.

Stap 2

Gebruik het gereedschap Rechthoekig selectiekader om het gebied van de foto te selecteren waarmee u wilt werken. Druk op de Engelse letter "M" op het toetsenbord en deze tool wordt actief.

Stap 3

Selecteer bovenaan het configuratiescherm het item "Bewerken" en vervolgens "Kopiëren" of druk op de toetsencombinatie Ctrl + C op het toetsenbord. Hiermee wordt het gebied dat u hebt geselecteerd op het klembord opgeslagen.

Stap 4

Maak nu een nieuw bestand aan. Selecteer in hetzelfde configuratiescherm "Bestand" en vervolgens "Nieuw" of druk op de sneltoets Ctrl + N. Wijzig in het venster dat verschijnt de "Achtergrondinhoud" door een transparante achtergrond te selecteren en klik op de knop "OK".

Stap 5

In het nieuwe bestand dat verschijnt, plakt u het gekopieerde gebied door op de toetsencombinatie Ctrl + V te drukken of door de items te selecteren die in de bijbehorende afbeelding worden aangegeven.

Stap 6

U hebt de originele foto niet meer nodig - sluit deze.

Stap 7

Selecteer nu op de werkbalk aan de linkerkant het gereedschap Magnetische lasso en gebruik het om uw pad te selecteren. Probeer jezelf zo netjes en duidelijk mogelijk te traceren. Vergeet niet dat het pad moet worden afgesloten.

Stap 8

Nadat u het pad hebt gesloten, kopieert u het naar het klembord. Selecteer nogmaals "Bewerken" en vervolgens "Kopiëren" of druk op Ctrl + C.

Stap 9

Maak een nieuwe laag. Klik in de rechter werkbalk op het pictogram Nieuwe laag maken. Het wordt getoond in de afbeelding.

Stap 10

Plak het opgeslagen pad op een nieuwe laag en maak de laag "Achtergrond" inactief. Klik hiervoor op de werkbalk op het oogpictogram (zoals weergegeven in de afbeelding). Nadat het oog is verdwenen, wordt deze laag onzichtbaar.

Stap 11

Maak nog een actieve laag en vul deze met een donkere kleur. Dit is nodig om fouten in de contour te identificeren. Onthoud dat de tweede laag onder de eerste moet liggen.

Stap 12

Gebruik het gummetje om zichtbare onvolkomenheden te corrigeren. Nadat je ze hebt verwijderd, kun je jezelf op een andere achtergrond plakken.

Aanbevolen: