Hoe Codes In Te Voeren In "Mafia"

Inhoudsopgave:

Hoe Codes In Te Voeren In "Mafia"
Hoe Codes In Te Voeren In "Mafia"

Video: Hoe Codes In Te Voeren In "Mafia"

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Ex-Mob Boss Reveals The Top 5 Things Mafia Definitive Edition Gets Right 2023, Februari
Anonim

De meeste ontwikkelaars van computerspellen gebruiken speciale tekencodes, die vaak cheats worden genoemd (van het Engelse woord cheat). Het bekende actiespel Mafia is daarop geen uitzondering, al zijn de gekoesterde combinaties beduidend minder dan in andere spellen.

Hoe codes in te voeren in
Hoe codes in te voeren in

Het is nodig

Een computer waarop Mafia is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Allereerst moet je het spel starten. Dit kan op verschillende manieren: door een snelkoppeling op het bureaublad of in het menu Start te openen. Beide methoden zijn vergelijkbaar, aangezien: u voert hetzelfde bestand uit. Selecteer en laad een eerder opgeslagen spel in het hoofdmenu van Mafia of start een nieuw spel.

Stap 2

Na het verschijnen van de gameplay moet je de pauzeconsole bellen. Om dit te doen, drukt u op de toetscombinatie Shift + "~". Het laatste teken is de tilde, die zich op de toets met de letter "E" bevindt. Voer in het geopende venster een willekeurige code in. Omdat er niet veel cheats in dit spel zijn, kun je ze gemakkelijk onthouden. De basisregel: u mag alleen in hoofdletters invoeren, d.w.z. tijdens het typen moet u de CapsLock-toets accepteren of de Shift-toets gebruiken.

Stap 3

Om God Mode in te schakelen, moet je het BADGANGSTERS-commando invoeren. Om een ​​groot aantal wapens en volledige clips te activeren, moet je DEADGUNS invoeren. "God-modus" - zo wordt onsterfelijkheid vaak genoemd in de meeste computerspellen. De uitdrukking komt uit het Engels. god modus expressies. Deze modus blijft bestaan ​​tot de volgende keer dat een nieuwe opslag wordt geladen.

Stap 4

Het is vermeldenswaard dat sommige gebruikers hebben gemerkt dat deze methode niet werkt. Dit komt door het feit dat cheatcodes alleen geactiveerd kunnen worden in de Engelse versie van het spel Mafia. Daarom heb je een keuze: het is gemakkelijk om de niveaus te voltooien met de Engelse interface, of om te bewijzen dat de Russen niet zo gemakkelijk opgeven.

Stap 5

Om de Engelse versie van het spel te installeren, moet je de huidige versie verwijderen via de applet Programma's toevoegen of verwijderen, en vervolgens opnieuw installeren, maar in het lokalisatieselectievenster moet je Russify weigeren.

Populair per onderwerp