Hoe De Code Uit Te Voeren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Code Uit Te Voeren?
Hoe De Code Uit Te Voeren?

Video: Hoe De Code Uit Te Voeren?

Video: Hoe werkt de CPU deel 1 2022, November
Anonim

Cheatcodes worden gebruikt om extra functies in een computerspel te verkrijgen die niet beschikbaar zijn in de normale modus. Ze worden anders ingevoerd en gelanceerd, afhankelijk van het type spel.

Hoe de code uit te voeren?
Hoe de code uit te voeren?

Het is nodig

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Vind cheatcodes voor je spel. Je kunt ze op internet vinden bij thematische bronnen of speciale software gebruiken met databases met spelcodes, bijvoorbeeld CheMax. Codes worden voornamelijk ingevoerd met behulp van de Engelse toetsenbordindeling.

Stap 2

Zoek naar instructies voor het starten van de regel voor het invoeren van cheatcodes. Veel games ondersteunen het gebruik van codes die in de console zijn ingevoerd, hiervoor worden ze gestart met een voorlopige configuratie, bijvoorbeeld de Counter-Strike-game moet in de ontwikkelaarsmodus worden gestart om de console te kunnen openen. Na het invoeren van codes is vaak een bevestiging nodig door op de Enter-toets te drukken.

Stap 3

In veel spellen wordt het paneel voor het invoeren van cheatcodes gestart door tegelijkertijd op een bepaalde toetscombinatie te drukken, om erachter te komen welke geschikt is voor jouw spel. Ook programma's zoals CheMax bevatten vergelijkbare informatie. In de Sims2-game wordt bijvoorbeeld een regel geopend voor het invoeren van codes wanneer u op Shift + Ctrl + C drukt, en alles kan ook afhangen van welke versie van de game u gebruikt.

Stap 4

Houd er rekening mee dat veel ontwikkelaars dezelfde cheatcodes gebruiken voor hun games, zelfs als de genres totaal verschillend zijn. Sommige cheatcodes van verschillende ontwikkelaars kunnen ook vergelijkbaar zijn, ondanks het feit dat ze verantwoordelijk zijn voor dezelfde functies.

Stap 5

Bekijk de extra inhoud die van tijd tot tijd wordt uitgebracht voor verschillende games. Velen van hen automatiseren het gebruik van cheatcodes, zodat je kunt spelen zonder ze periodiek in te voeren. Probeer tijdens het gebruik de gedownloade objecten te controleren op virussen en overeenstemming met de softwareversie. Onthoud dat bij het gebruik van cheatcodes en aanvullend materiaal de interesse in het spel veel sneller zal verdwijnen.

Populair per onderwerp