Hoe Amv-clips Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Amv-clips Te Maken
Hoe Amv-clips Te Maken

Video: Hoe Amv-clips Te Maken

Video: Hoe Amv-clips Te Maken
Video: TUTORIAL SIMPLE Edit AMV CAPCUT Beat Smooth 2024, Mei
Anonim

Anime is al geruime tijd stevig ingeburgerd in de entertainmentindustrie. Het is niet verwonderlijk dat na de verspreiding van dit soort animatie de creativiteit van fans in al zijn diversiteit verscheen. Een voorbeeld van dergelijke creativiteit zijn AMV-clips, dat wil zeggen clips gemaakt van fragmenten van anime. Dit type fanart werd snel populair, dus de meest relevante vraag op het netwerk op dit gebied is het maken van dergelijke videoclips.

Hoe amv-clips te maken
Hoe amv-clips te maken

instructies:

Stap 1

Begin met het maken van een video met een idee, met wat je wilt zeggen met je creatie. Het geformuleerde hoofdidee van uw toekomstige video zal het proces van het maken ervan aanzienlijk vergemakkelijken. Sommige mensen komen op een idee terwijl ze naar hun favoriete muziek luisteren, dus houd hier rekening mee. Na het bepalen van het thema van de video, zorg je voor de technische component. Voor beginners is de eenvoudige grafische editor Windows Movie Maker geschikt. Het is vrij eenvoudig te gebruiken en is beschikbaar op bijna elk Windows-besturingssysteem. Als u dit programma gebruikt, is het echter onwaarschijnlijk dat u een meesterwerk maakt. Denk daarom na over meer technologische software.

Stap 2

De beste oplossing zou zijn om Sony Vegas of Adobe Premiere Pro te gebruiken. Download ze via deze links: https://www.sonycreativesoftware.com/vegassoftware en https://www.adobe.com/en/products/premiere.html. Vergeet niet dat de programma's betaald zijn en dat niet-geregistreerde versies minder functionaliteit hebben. Om een beter, professioneel beeld van je amv-clip te krijgen, download je het Adobe After Effects-hulpprogramma, zonder welke het onmogelijk is om verschillende speciale effecten te creëren.

Stap 3

Gebruik ook originele, zeldzame anime-series en films als bronnen voor de videoclip, aangezien de meeste amv-video's zijn gemaakt van fragmenten van zeer populaire producties (bijvoorbeeld Naruto). Hetzelfde geldt voor de muzikale begeleiding. Gebruik geen banale composities, wees niet bang om je favoriete muziek te overlappen, alleen omdat het niet populair is. Met je video moet je je geletterdheid en eruditie laten zien, dus probeer verder te gaan dan de gewone clips, waarvan er duizenden zijn.

Stap 4

Probeer bij het maken van een videoclip kleine maar merkbare fouten te vermijden. Een van de belangrijkste is de desynchronisatie van beeld en geluid. Probeer ook, met betrekking tot geluid en video, ze succesvol te combineren, zorg ervoor dat een bepaald moment van de muzikale compositie overeenkomt met de semantische lading van de videosequentie (probeer bijvoorbeeld meer expressieve muziek te selecteren voor meer dynamische acties, enz..).

Aanbevolen: