Een Verwijderd Bestand Hervatten

Inhoudsopgave:

Een Verwijderd Bestand Hervatten
Een Verwijderd Bestand Hervatten

Video: Een Verwijderd Bestand Hervatten

Video: Een Verwijderd Bestand Hervatten
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Omdat we veel bestanden op onze computer hebben gekopieerd of gedownload van internet, verwarren we ze vaak en verwijderen we ze, omdat we ze aanzien voor onnodige informatie. Wat te doen als ze dringend weer in gebruik moeten worden genomen?

Een verwijderd bestand hervatten
Een verwijderd bestand hervatten

instructies:

Stap 1

Door op de knop "Verwijderen" in het contextmenu van een bepaald bestand te drukken, wissen we het niet uit het geheugen van de computer, maar sturen we het naar een speciale map voor onnodige informatie - "Prullenbak". In de regel is de "Prullenbak" zo geconfigureerd dat deze verplaatste bestanden en mappen voor een lange tijd kan opslaan. Om de benodigde informatie te herstellen, opent u de "Prullenbak" (deze bevindt zich op de "Bureaublad" van uw computer) en zoekt u het vereiste bestand in de inhoud ervan. Selecteer deze door met de linkermuisknop op de snelkoppeling te klikken. Roep het contextmenu op met de rechterknop en selecteer de kolom "Herstellen" in het veld met zijn functies. Op dit moment zal het vereiste bestand uit de "Prullenbak" verdwijnen en verschijnen op de plaats van de computer waarvan het is verwijderd.

Stap 2

U kunt alle bestanden uit de "Prullenbak" herstellen door op de knop "Alle bestanden herstellen" te klikken. Het staat aan de rechterkant van het geopende mapmenu.

Stap 3

Om niet te zoeken naar het gewenste bestand in de map waarin u het hebt hersteld, sleept u gewoon de bestandssnelkoppeling van de "Prullenbak" naar het werkgebied van het scherm.

Stap 4

Bestanden herstellen die uit de "Prullenbak" zijn verwijderd, helpt speciale programma's: Magic Uneraser, Recover My Files, FileRecovery en hun analogen. Download het vereiste programma van de installatieschijf of download van internet. Installeer het programma volgens de aanwijzingen van het systeem. Wijzig de programma-instellingen niet. Open het geïnstalleerde programma en selecteer in het zoekgebied het systeemstation waarvan de benodigde informatie is verwijderd. Het programma vindt alle verwijderde bestanden en geeft ze weer op de werkruimte. Selecteer het gewenste bestand en klik op "Herstellen". Na een tijdje (afhankelijk van de grootte van het bestand) heb je toegang tot de informatie, die zal worden hersteld naar de map waaruit het is verwijderd.

Stap 5

Om informatie te herstellen na het formatteren van een flashkaart, geeft u het programma de opdracht "Deep Analysis". Het kan lang duren om verwijderde bestanden te vinden, maar je hebt nog steeds toegang tot de informatie die je nodig hebt. Wees echter voorzichtig: hoe meer u de USB-stick formatteert, hoe kleiner de kans is dat u de verdwenen bestanden terugkrijgt.

Aanbevolen: