Hoe De Login En Het Wachtwoord Die In De Browser Zijn Opgeslagen Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Login En Het Wachtwoord Die In De Browser Zijn Opgeslagen Te Verwijderen?
Hoe De Login En Het Wachtwoord Die In De Browser Zijn Opgeslagen Te Verwijderen?

Video: Hoe De Login En Het Wachtwoord Die In De Browser Zijn Opgeslagen Te Verwijderen?

Video: Hoe De Login En Het Wachtwoord Die In De Browser Zijn Opgeslagen Te Verwijderen?
Video: Opgeslagen wachtwoorden beheren in Chrome 2024, Mei
Anonim

Elke browser heeft een optie om ingevoerde logins en wachtwoorden op te slaan. Dit is erg handig, omdat u deze gegevens niet elke keer hoeft te onthouden en in te voeren. Het nadeel is dat iedereen gemakkelijk achter je computer kan gaan zitten en naar je persoonlijke pagina kan gaan. Als het nodig is om opgeslagen logins en wachtwoorden te verwijderen, dan is het niet moeilijk om dit via de instellingen van uw browser te doen.

Hoe de login en het wachtwoord die in de browser zijn opgeslagen te verwijderen?
Hoe de login en het wachtwoord die in de browser zijn opgeslagen te verwijderen?

Mozilla Firefox

Open deze browser en klik op "Tool" in de bovenste werkbalk. Selecteer in het vervolgkeuzemenu het item "Instellingen". Er verschijnt een venster waarin u naar het tabblad "Bescherming" moet gaan. Dit is waar de Mozilla Firefox-browser alle wachtwoorden opslaat. Om ze te wijzigen of te verwijderen, klikt u op de knop "Opgeslagen wachtwoorden".

Als u alle aanmeldingen en wachtwoorden wilt verwijderen, klikt u op de knop "Alles verwijderen". Als u de gegevens alleen voor bepaalde sites wilt opschonen, selecteert u het gewenste adres in de lijst of zoekt u het op via het zoekformulier, selecteert u het en klikt u op de knop "Verwijderen". Sluit vervolgens het wachtwoordvenster en klik op de knop "OK" in het instellingenvenster om de uitgevoerde acties op te slaan.

Google chrome

Start uw browser. Klik rechtsboven bij de adresbalk op het pictogram met drie parallelle lijnen. Selecteer in het vervolgkeuzemenu het item "Instellingen". Er wordt een tabblad geopend, in het linker verticale menu waarvan u op het gedeelte "Geschiedenis" moet klikken en vervolgens op de knop "Geschiedenis wissen". Vink het vakje aan naast "Opgeslagen wachtwoorden wissen" en selecteer de periode waarvoor u deze actie wilt uitvoeren in het vervolgkeuzemenu.

Als u alle gegevens wilt verwijderen, selecteert u "Altijd". Klik vervolgens op de knop "Geschiedenis wissen". Opgemerkt moet worden dat er in de Google Chrome-browser geen manier is om logins en wachtwoorden voor individuele sites te verwijderen, dus bewaar degene die u nodig heeft ergens van tevoren.

Opera

Als het bovenste menu in uw browser is ingeschakeld, selecteert u het gedeelte 'Extra'. Zo niet, klik dan op het opschrift "Opera" in de linkerbovenhoek. Selecteer in het menu dat verschijnt het item "Instellingen" en ga naar "Algemene instellingen" of druk op de toetsencombinatie Ctrl + F12. Open het tabblad "Formulieren" en klik op de knop "Wachtwoorden", na het aanvinken van het vakje naast "Wachtwoordbeheer inschakelen" als het er niet is.

Het is onmogelijk om alle aanmeldingen en wachtwoorden in één keer in Opera te verwijderen, dus u moet handmatig de benodigde sites zoeken en selecteren en op de knop "Verwijderen" klikken. Druk na voltooiing van de reiniging op de knop "Sluiten" en "OK" om de uitgevoerde acties op te slaan.

Internet Explorer

Klik op de knop Start in het systeemconfiguratiescherm van Windows. Ga vervolgens naar de "Toolbar", selecteer "Netwerk en internet" en open "Internetopties". Ga in het geopende venster naar het gedeelte "Beveiliging" en klik op "Browsegeschiedenis verwijderen". Controleer de items "Wachtwoorden" en "Formuliergegevens" en klik op de knop "Verwijderen". Als u de logins en wachtwoorden van de lijst "Favorieten" niet wilt verwijderen, vink dan het vakje aan naast "Gegevens van geselecteerde websites opslaan".

Aanbevolen: