Hoe Het Wachtwoord Uit Het Winrar-archief Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Uit Het Winrar-archief Te Verwijderen
Hoe Het Wachtwoord Uit Het Winrar-archief Te Verwijderen

Video: Hoe Het Wachtwoord Uit Het Winrar-archief Te Verwijderen

Video: Hoe Het Wachtwoord Uit Het Winrar-archief Te Verwijderen
Video: Bypass WinRAR-wachtwoord in Windows 10 (hashcat tutorial) 2024, April
Anonim

Tegenwoordig weet bijna elke gebruiker van een pc wat archieven zijn en met welke programma's ze zijn gemaakt. Maar niet iedereen weet hoeveel moeite het kost om bestanden uit een met een wachtwoord beveiligd archief te halen.

Hoe het wachtwoord uit het Winrar-archief te verwijderen
Hoe het wachtwoord uit het Winrar-archief te verwijderen

Noodzakelijk

Geavanceerde Archive Password Recovery-software

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig is het aantal van dergelijke programma's dat zogenaamd snel een vergeten wachtwoord kan ontcijferen behoorlijk veel. Maar ze doen het niet allemaal snel en nog meer kunnen deze taak helemaal niet aan. Bovenstaand programma is geen honderd procent wondermiddel, want het hangt allemaal af van de complexiteit van het wachtwoord.

Stap 2

Om u te helpen begrijpen waarom dingen zo ingewikkeld zijn, is het de moeite waard om een voorbeeld te bekijken. Een bepaalde gebruiker maakte een archief met een wachtwoord en vergat het met succes, het wachtwoord was eenvoudig - slechts 4 tekens. Om dit raadsel op te lossen, moet een speciaal programma bijna een miljoen combinaties doorlopen. Vraag, waar komt dit cijfer vandaan? Alles is heel eenvoudig: er zijn 26 Latijnse en 33 Cyrillische beuken op het toetsenbord + 10 cijfers, in totaal 70 tekens, wat iets meer dan 900 duizend oplevert. Voeg nu een-, twee- en driecijferige wachtwoorden toe aan dit nummer.

Stap 3

Daarom is er geen reden om serieus te hopen op dergelijke programma's, tk. over een paar uur zal het niet mogelijk zijn om een wachtwoord langer dan 5 karakters te vinden. U kunt het programma downloaden van de officiële website www.elcomsoft.ru in het gedeelte Downloaden. Nadat u naar de pagina bent gegaan, klikt u op de koppeling ARCHPR downloaden.

Stap 4

Na het installeren van het programma, dat niet verschilt van andere soortgelijke programma's, start u het. Klik op het menu "Start", ga naar het gedeelte "Alle programma's" en klik in de map Advanced Archive Password Recovery op de snelkoppeling naar het hulpprogramma.

Stap 5

Geef in het geopende programmavenster het pad naar het archief op met een wachtwoord, klik hiervoor op de knop "Openen", selecteer het bestand en druk op de Enter-toets. In het hulpprogrammavenster zelf zijn er verschillende tabbladen die de zoektijd maximaliseren. Het is vermeldenswaard dat de zoeksnelheid recht evenredig is met de snelheid van uw computer, dus als u een keuze heeft, geef dan de voorkeur aan een modernere krachtige computer.

Stap 6

Op het eerste tabblad "Instellen" moet u het type tekens opgeven dat het wachtwoord bevat. Bijvoorbeeld cijfers en Latijnse letters. U kunt ook aangeven met welke cijfers u het kiezen wilt beginnen en beëindigen.

Stap 7

Ga naar het tabblad "Lengte" en stel de geschatte grootte van het wachtwoord voor het archief in. Als u deze informatie niet heeft, is het raadzaam om de maximale waarden in te stellen. De instellingen op de andere tabbladen zijn standaard ingesteld en mogen alleen in zeldzame gevallen worden gewijzigd. Het tabblad woordenboeken is niet beschikbaar in de gratis versie.

Stap 8

Om het wachtwoord te raden, klikt u op de knop "Start", sluit u alle achtergrondprogramma's en laat u de computer aanstaan tot het einde van de bewerking. Met een groot aantal tekens in het wachtwoord kan de bewerking enkele uren tot enkele dagen duren.

Aanbevolen: