Hoe Het Wachtwoord Te Verwijderen Bij Het Opstarten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Te Verwijderen Bij Het Opstarten
Hoe Het Wachtwoord Te Verwijderen Bij Het Opstarten

Video: Hoe Het Wachtwoord Te Verwijderen Bij Het Opstarten

Video: Hoe Het Wachtwoord Te Verwijderen Bij Het Opstarten
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2024, April
Anonim

Het Windows-besturingssysteem met standaardinstellingen vraagt u bij elke opstart een gebruiker te selecteren en een wachtwoord in te voeren, zelfs als u de enige gebruiker van uw computer bent. Om deze regel te negeren, kunt u de ingebouwde accountbeheermogelijkheden van het systeem gebruiken.

Hoe het wachtwoord te verwijderen bij het opstarten
Hoe het wachtwoord te verwijderen bij het opstarten

instructies:

Stap 1

U moet over de juiste rechten beschikken om het accountbeheerdersdashboard uit te voeren, dus de eerste stap om een wachtwoord te deselecteren, moet zijn om u aan te melden met beheerdersrechten.

Stap 2

De volgende stap is om op de knop "Start" te klikken en "Uitvoeren" te selecteren. Dit opent het startvenster van het programma. Je kunt het op een andere manier openen - gebruik de sneltoetsen WIN + R.

Stap 3

Typ in het invoerveld van het dialoogvenster Programma uitvoeren deze opdrachten: "control userpasswords2". U kunt vanaf hier kopiëren (zonder aanhalingstekens) en in het invoerveld plakken. Als het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd Windows Vista of Windows 7 is, kunt u deze opdrachten vervangen door "netplwiz" (zonder aanhalingstekens). In het geval van Windows XP zal deze vervanging niet werken. Klik vervolgens op de knop "OK" of druk op de Enter-toets.

Stap 4

Met de ingevoerde opdracht start u het hulpprogramma voor systeemgebruikersbeheer, in de titel van het venster moet "Gebruikersaccounts" worden geschreven. Het hulpprogrammavenster moet een lijst bevatten van alle gebruikers, zowel reguliere als servicegebruikers, die door de systeemtoepassingen worden gebruikt. U moet in de systeeminstellingen de gebruiker selecteren wiens wachtwoordloze invoer u wilt programmeren. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, verwijdert u het vinkje uit het selectievakje naast Gebruikersnaam en wachtwoord vereisen, dat zich boven de lijst met accounts bevindt. Nadat u deze manipulaties met de lijst met gebruikers hebt uitgevoerd, klikt u op de knop "OK".

Stap 5

Het volgende venster wordt geopend zonder uw deelname en de titel zal "Automatisch inloggen" zijn. In dit dialoogvenster moet u een wachtwoord typen voor automatische invoer bij het inloggen. Als het gebruikersaccount dat u hebt geselecteerd geen wachtwoord heeft, moet u ook hier het wachtwoordveld leeg laten. En klik nogmaals op OK. Door de som van deze acties programmeert u het besturingssysteem automatisch, zonder uw deelname, om een gebruiker te selecteren en zijn wachtwoord in te voeren (indien opgegeven) telkens wanneer de computer opstart.

Aanbevolen: