Bladwijzers Retourneren In De Opera Return

Inhoudsopgave:

Bladwijzers Retourneren In De Opera Return
Bladwijzers Retourneren In De Opera Return

Video: Bladwijzers Retourneren In De Opera Return

Video: Bladwijzers Retourneren In De Opera Return
Video: How to Back Up and Migrate Your Opera Bookmarks 2024, Mei
Anonim

De taak om gebruikersbladwijzers in de Opera-browser te herstellen, kan op verschillende manieren worden opgelost, zowel met behulp van standaard Windows-besturingssysteemtools als met behulp van aanvullende software.

Bladwijzers retourneren in de Opera return
Bladwijzers retourneren in de Opera return

instructies:

Stap 1

Gebruik de gemakkelijkste manier - de Opera Link-functie. Met deze technologie kunt u de meeste gebruikersgegevens en instellingen op de server opslaan. Dit is vooral handig wanneer u op de computer van iemand anders werkt, omdat informatie opnieuw in de browser kan worden geladen. Om dit te doen, roept u het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en gaat u naar het item "Alle programma's". Start de Opera-toepassing en open het menu "Bestand" van het bovenste servicepaneel van het browservenster. Selecteer het item "Synchroniseren" en markeer de selectievakjes in de informatieregels die moeten worden opgeslagen in het dialoogvenster dat wordt geopend. Registreer u in het systeem om uw instellingen gratis te kunnen herstellen.

Stap 2

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" om bladwijzers in handmatige modus te herstellen en ga naar het item "Alle programma's". Vouw de koppeling Accessoires uit en start de Windows Verkenner-toepassing. Navigeer naar DriveNameUsersUserNameappDataRoamingOperaOperaprofileopera.adr en kopieer de volledige inhoud van het laatste bestand.

Stap 3

Open het menu "Instellingen" van het bovenste servicepaneel van het Opera-browservenster en selecteer de opdracht "Importeren en exporteren". Gebruik de subopdracht "Import Opera Bookmarks" en geef het volledige pad op naar de gemaakte kopie van het.adr-bestand. Merk op dat, afhankelijk van de browserversie, een andere mogelijke manier om gegevens op te slaan drive_name Program FilesOperadefaultsoperadef.adr kan zijn.

Stap 4

Gebruik de gespecialiseerde applicatie Portable Bookmarks, vrij verspreid op internet. Het programma is ontworpen om de gegevens van bladwijzers van alle browsers en de mogelijkheid van hun synchronisatie op te slaan. Er is een mogelijkheid om bladwijzers te sorteren op verschillende parameters. Het is vooral vermeldenswaard dat de mogelijkheid om alle informatie op verwisselbare media op te slaan, u in staat stelt bladwijzers te herstellen, zelfs met een volledige herinstallatie van het systeem.

Aanbevolen: