Hoe Bladwijzers In Opera Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Bladwijzers In Opera Te Herstellen
Hoe Bladwijzers In Opera Te Herstellen

Video: Hoe Bladwijzers In Opera Te Herstellen

Video: Hoe Bladwijzers In Opera Te Herstellen
Video: How to backup, import and export opera bookmarks | Windows 2024, Mei
Anonim

De Opera-browser is een van de meest populaire onder gebruikers van het Russisch sprekende internet. De homepage van Opera meldt dat het 170 miljoen gebruikers heeft. Daarom is er niets verrassends aan de constante ontwikkeling en verbetering van deze browser. Dus, te beginnen met recente versies, hebben gebruikers bladwijzers in Opera kunnen herstellen, zelfs als ze hun systeem opnieuw hebben geïnstalleerd.

Hoe bladwijzers in opera te herstellen
Hoe bladwijzers in opera te herstellen

instructies:

Stap 1

Opera Link is misschien wel de handigste en handigste functie in recente versies van de browser. De betekenis ervan is eenvoudig. Alle basisinstellingen worden op de server opgeslagen en kunnen worden gesynchroniseerd en geladen in Opera die op een andere computer is geïnstalleerd. Bovendien kunnen ze worden gebruikt door met een andere browser naar de persoonlijke pagina van Opera Link van de gebruiker te gaan. Met deze service kunt u niet alleen bladwijzers in de Opera herstellen, maar ook andere informatie:

• Persoonlijk paneel

• Express-paneel

• Geschiedenis van ingevoerde adressen

• Opmerkingen

• Lijst met zoekmachines

Stap 2

Om de Opera Link-functie te activeren, gaat u na het starten van de browser naar het menu "Bestand" en selecteert u de opdracht "Synchroniseren …". Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt de gegevens die moeten worden gesynchroniseerd en maak een gratis account aan door u in het systeem te registreren. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Inloggen".

Stap 3

Nu kunt u altijd bladwijzers in Opera herstellen, zelfs nadat u het systeem opnieuw hebt geïnstalleerd of de browser op een andere computer hebt gebruikt. Activeer hiervoor gewoon de Opera Link-functie. Bovendien hebt u zelfs vanuit een andere browser toegang tot persoonlijke informatie. Ga in dit geval naar de Opera Link-webpagina op: https://link.opera.com/, voer uw accountregistratiegegevens in en u ziet alle informatie en instellingen die op de server zijn opgeslagen.

Aanbevolen: